Setari Cookie-uri

Swizz Beatz si Tucker Halpern poarta Tommy Hilfinger la editia nr 61 Grammy Awards

Tommy Hilfiger anunță că productătorul muzical Swizz Beatz și muzicianul Tucker Halpern au purtat TOMMY HILFIGER la ediția nr. 61 a Annual Grammy Awards în Los Angeles.

comunicat de presa

Tommy Hilfiger anunță că productătorul muzical Swizz Beatz și muzicianul Tucker Halpern au purtat TOMMY HILFIGER la ediția nr. 61 a Annual Grammy Awards în Los Angeles.

Beatz a purtat un costum slim fit negru cu detalii de catifea roșie din gama HILFIGER COLLECTION. De asemenea, el a purtat și o jachetă tuxedo crem și pantaloni tuxedo negri, marca TOMMY HILFIGER.

Halpern a purtat un tuxedo slim fit negru din catifea, marca TOMMY HILFIGER.

HILFIGER COLLECTION și TOMMY HILFIGER sunt disponibile în magazinele selecționate.

UNDE: STAPLES Center, Los Angeles, CA

CÂND: Duminică, 10 februarie 2019

Photo Credit: Getty

# # #

Despre Sarkk

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, F.Y.R.O.M. și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

Citește și:

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.