Setari Cookie-uri

6 idei de cadouri de 8 Martie pentru femei (mame, iubite, colege)

Luna Martie este despre răsfăț. Muuult răsfăț, pe care fie îl primim din partea bărbaților (soț, iubit, frate, tată, unchi, coleg, etc.), fie ni-l oferim între noi femeile, fie ni-l asigurăm singure.

Este ușor greșit să așteptăm mereu să primim de la cineva ceea ce ne dorim, să considerăm că ni se cuvine să primim totul, în loc să acceptăm faptul că noi suntem responsabile de propria fericire, nu cel de lângă noi, și dacă vrem un buchet cu flori, ni-l putem oferi singure.

Avem totuși noroc că bărbații se conformează ușor și știu deja că luna martie este luna femeilor, luna în care ei trebuie să aducă chiar și luna de pe cer pentru femeile importante din viața lor, sau cel puțin un zâmbet și un gest de iubire în fiecare zi.

Pentru ei, dar și pentru acelea dintre noi care vor să își bucure mama, sora, cea mai bună prietenă, etc., am pregătit o mică listă cu șase idei de cadouri de 8 Martie pe care orice reprezentantă a sexului frumos s-ar încânta să le primească.

Citește și:

Idei de cadouri pentru 8 Martie

Ondulator automat BaByliss Curl Secret

Dacă mă întrebi pe mine, pe femeile romantice le caracterizează părul cu volum și ușor ondulat. Eventual, când este cazul, prin bucle să se regăsească și o floare micuță, plăcut mirositoare. Dar buclele ne dau de cap multora dintre noi, mai ales când acestea trebuie realizate cu placa de întins părul. „Chinul” acesta a dispărut odată cu apariția ondulatorului automat de la BaByliss. Tot ce trebuie să faci este să introduci șuvița de păr în ondulator și bucla perfectă se creează cât ai clipi.

Idei de cadouri

Ondulator automat BaByliss Curl Secret

Trusă Vichy Aqualia Thermal

Vichy se numără printre mărcile preferate ale femeilor când vine vorba de produse de îngrijire a tenului, așa că un cadou care constă în produse Vichy nu poate decât să o bucure la maxim pe cea care îl va primi. Trusa Vichy Aqualia Thermal conține o cremă hidratantă pentru ten normal-mixt și un balsam contur de ochi. Crema hidratantă conține apă termală mineralizantă Vichy, acid hialuronic și 97% ingrediente de origine naturală.

Citește și:

8 Martie

Trusă Vichy Aqualia Thermal

Set Bourjois / Farmec Parizian

O paletă de farduri Palette 01 Les Nudes, un fond de ten Healthy Mix 53, un fard de obraz Little Round Pot 74 Rose Ambre și o mascara Volume Glamour 61... arată-mi femeia care nu o să ofere o îmbrățișare super puternică celui sau celei care îi va aduce în dar așa ceva. Fie că obișnuiește să se machieze în fiecare zi, fie că o face doar la ocazii sau atunci când vrea să se simtă deosebită, o femeie trebuie să aibă acasă un kit complet de machiaj.

Luna femeii

Set de cosmetice Bourjois

Fond de ten Estee Lauder Double Wear

Nu am prietenă sau colegă care să nu tânjească după fondul de ten Estee Lauder Double Wear. Deoarece pentru multe dintre noi prețul acestui produs este puțin cam ridicat, nu ne-am permis să ni-l achiziționăm până în prezent, însă cu reducerile de sezon ni se oferă posibilitatea de a intra în posesia lui. Estee Lauder Double Wear este fără doar și poate fondul de ten vedetă, fondul de ten care face minuni.

Citește și:

Idei de cadouri

Fond de ten Estee Lauder Double Wear

Epilator BaByliss IPL Homelight

Gata cu temperaturile scăzute și pantalonii lungi în care ne-am ascuns picioarele toată iarna. Este timpul să trecem la rochițe și la fustițe, ceea ce înseamnă picioare fine și frumoase zi de zi. Cum timpul nu mai permite nimănui să petreacă ore în șir în baie, cineva s-a gândit să ofere femeilor posibilitatea de a renunța la lama de ras și de a avea picioare fine timp îndelungat, astfel a creat epilatorul IPL. Acesta promite cu până la 90% mai puțin păr pe picioare după 8 ședințe de epilare. Cine nu visează ca la un moment dat să nu mai aibă deloc păr pe picioare sau la axilă și orele petrecute cândva în salonul de înfrumusețare sau acasă încercând să obțină rezultate perfecte să fie acum investite într-o pasiune?!

Citește și:

Idei de cadouri

Epilator BaByliss IPL

Ceas auriu Fossil

Chiar dacă obișnuim să mai întârziem uneori la întâlniri, asta nu înseamnă că un ceas de mână este un cadou neinspirat. Dimpotrivă, chiar și acelea dintre noi care întârzie, poartă un ceas... pe post de accesoriu. Vine frumos la mână, se potrivește cu outfit-ul... de ce să nu îl purtăm?! De partea cealaltă sunt cele care colecționează ceasuri și care au peste 10 modele acasă pentru diferite ocazii, în diferite culori și mărimi.

8 Martie

Ceas Fossil

Tu ce cadou îți dorești să primești în Luna Femeii și ce cadouri ți-ar plăcea să dăruiești?

sursa foto front page: shutterstock/by highkey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.