Tommy si Dee Hilfinger prezenti la cea de-a 910a editie Academy Awards si after party-ul Vanity Fair Oscars 2019

Tommy si Dee Hilfinger prezenti la cea de-a 910a editie Academy Awards si after party-ul Vanity Fair Oscars 2019
Kudika
25 Februarie 2019

Tommy a purtat un tuxedo cu imprimeu în dungi și carouri din colecția  TOMMY HILFIGER TAILORED la evenimentul Academy Awards, iar Dee a purtat o rochie navy de seară cu paiete din HILFIGER COLLECTION la after party-ul Vanity Fair.

comunicat de presa

Brandul Tommy Hilfiger anunță că Tommy și Dee Hilfiger au participat la cea de-a 91-a ediție Academy Awards și after party-ul Vanity Fair Oscars 2019 în Los Angeles.

Tommy a purtat un tuxedo cu imprimeu în dungi și carouri din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED la evenimentul Academy Awards, iar Dee a purtat o rochie navy de seară cu paiete din HILFIGER COLLECTION la after party-ul Vanity Fair.

TOMMY HILFIGER TAILORED și HILFIGER COLLECTION sunt disponibile în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

UNDE: Dolby Theater, Los Angeles, CA

CÂND: Duminică, 24 februarie 2019

# # #

Despre Sarkk

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, F.Y.R.O.M. și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri