Setari Cookie-uri

7 modele de rochii pentru primăvara 2019

Primăvara așteaptă după colț și urmează să își intre în drepturi pentru a readuce natura la viață, dar și pentru a ne încânta pe noi cu frumusețea ei și pentru a ne oferi plusul de energie pe care multora dintre noi sezonul rece ni-l fură. Ce putem face noi în schimb pentru ea?

Putem să ne bucurăm din plin de primăvară, să o sărbătorim în fiecare zi, să ne păstrăm zâmbetul pe buze și optimismul în suflete. Cum altfel s-ar putea toate astea fără un outfit senzațional în care să ne simțim ca și cum toată lumea ar fi la picioarele noastre?! Și pentru că feminitatea se regăsește întotdeauna într-o rochie, fie ea scurta, lungă, dreaptă, în cloș, am selectat șapte modele de rochii absolut minunate pentru primăvara 2019. Care crezi că ți se potrivește?

Rochii de primăvară

Rochie galbenă cu buzunare

Nu știu cum ești tu, dar eu când văd flori galbene parcă văd Raiul în fața ochilor. Poate mi se trage de când eram mică și în drumul spre bunici vedeam câmpurile de floarea soarelui, nu știu, ideea este că un sentiment de bucurie deplină îmi inundă inima și nu mă pot sătura de el. Ei bine, așa se întâmplă și când îmi iese în cale o rochie galbenă, motiv pentru care rochia care m-a inspirat să face acest material este rochia galbenă din imagine.

Citește și:

Modele de rochii pentru primavara

Rochie galbenă cu buzunare

Rochie cu mâneci lungi

Primăvara este capricioasă, așa cum (trebuie să recunoaștem) suntem și noi, poate nu mereu, dar de câteva ori pe an tot ne iese figura. Iar atunci când cineva sau ceva se anunță a fi capricios/capricioasă, e cazul să se ia măsuri de protecție, pentru orice eventualitate. Așa că, neștiind la ce temperaturi ne putem aștepta de la o zi la alta, diminețile fiind foarte friguroase, iar la prânzu se poate ajunge până la 25 de grade, mai bine să plecăm de acasă îmbrăcate într-o rochie cu mâneci lungi, chiar și cu o jachetă pe deasupra și ghetuțe în picioare. Ca să nu uităm, totuși, că este primăvară, vom opta pentru o rochie cu mâneci lungi și imprimeu floral.

Rochie eleganta

Rochie roșie florală

Citește și:

Rochie lungă tip cămașă

Atunci când nu știi ce îți rezervă ziua, ce întâlniri îți apar în program, în ce ședință ești băgată de șefi sau în ce altă parte ajungi după muncă, îmbracă o rochie care să se potrivească în orice situație. Rochia lungă tip cămașă cu imprimeu floral este un exemplu bun. Este o rochie elegantă și lejeră în același timp, o rochie în care poți merge la o întâlnire romantică, la teatru, dar și la birou. Important este ca tu să te simți bine în pielea ta, exact ce se întâmplă atunci când porți o rochie tip cămașă cu imprimeu floral.

Rochie tip camasa

Rochie tip camasa

Rochie romantică cu imprimeu floral

Unele întâlniri amoroase cer o ținută pe măsură. Dacă este o întâlnie la miez de seară, pune pe tine cea mai ispititoare rochie din garderobă, dacă te invită să vă beți cafeaua împreună la primele ore ale dimineții, rochia e musai să fie cât mai... cuminte, în timp ce o întâlnire în plină zi, cu soarele zâmbind pe cer și o temperatură de poți jura că e vară, necesită o rochie cu imprimeu floral vaporoasă. Rochilor vaporoase le mai spun eu că sunt rochii romantice, pentru că mă duc cu gândul la terasele din Centrul Vechi și plimbările la malul mării.

Citește și:

Rochie eleganta

Rochie cu imprimeu floral

Rochie în dungi cu nasturi

Dacă stilul tău este smart casual sau elegant și pentru nimic în lume nu ieși din outfit-urile care îți dau de gol pasiunea și meseria, atunci rochia din imagine este rochia de primăvară care satisface cel mai probabil preferințele tale. Este genul de rochie care îmi place și mie și care m-ar face să mă simt feminină și elegantă, smart și atrăgătoare în același timp. O rochie cu care îți poți impresiona toți colegii și șefii, dar poți și cuceri inima bărbatului de care ești deja îndrăgostită.

Modele de rochii pentru primavara

Rochie cu nasturi

Rochie tip cămașă midi

Rochia tip cămașă continuă să rămână în tendițe, așa că nu este prea târziu dacă până în 2019 nu ai reușit să îți achiziționezi una. Mai mult, cred și că am găsit modelul care o să îți placă și o să te convingă să îl iei la tine acasă. Este vorba de rochia tip midi în dungi. Nici prea scurtă, dar nici prea lungă, această rochie este tot ce ai nevoie într-o zi de primăvară în care vrei să le arăți tuturor cât de bine te simți în pielea ta.

Citește și:

Rochie eleganta

Rochie tip camasa midi

Rochie cu nasturi

Dacă treci printr-o perioadă în care simți că felul în cae te îmbraci nu te mai caracterizează și că este momentul să renunți la hainele casual-sport, pentru că femeia din tine vrea să se facă remarcată, rochia scurtă cu nasturi s-ar putea să te ajute să îți descoperi noile gusturi în materia de fashion. Este o rochie elegantă care pune în valoare trupul și personalitatea puternică a femeii care o poartă. Se poate purta atât la locul de muncă, dacă lucrezi într-o companie mare cu multe birouri sau într-o bancă, dar și la evenimente precum ieșire în oraș sau cununia civilă a celei mai bune prietene.

Modele de rochii pentru primavara

Rochie cu nasturi

sursa foto front page: shutterstock/by josep suria

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.