Setari Cookie-uri

Fii o divă chiar și atunci când stai acasă: 6 modele de cămăși de noapte și neglijeuri

Este greșit să trăim cu impresia că atunci când ajungem acasă putem, în sfârșit, să punem pe noi ce haine ne sunt la îndemână și să fim fericite. Dacă ai observat că atunci când ajungi acasă și îți pui pe tine pantalonii ăia de pijama largi și tricoul descusut pe alocuri starea de bine nu se instalează în interiorul tău, înseamnă că greșești undeva.

Uneori, lipsa fericirii se datorează faptului că nu ne mai simțim bine în pielea noastră odată ce ne-am dezbărcat de hainele care ne ajută să facem o impresie bună celor pe care îi întâlnim de-a lungul zilei.

Prin urmare, am pregătit câteva sugestii de cămăși de noapte și neglijeuri în care să te simți ca o divă de la primele ore ale dimineții până când adormi.

1. Cămașă de noapte cu aripi de înger

Dacă vrei să te simți bine în pielea ta, atunci trebuie să porți întotdeauna hainele în care te simți confortabil, hainele care îți oferă o stare de bine și în care simți că poți cuceri lumea, chiar și atunci când vine vorba de o pijama sau haine pe care le porți în casă. Spre exemplu, multe dintre noi se simt seducătoare atunci când poartă o pijama cu pantaloni din satin sau o cămașă de noapte simplă, nu neapărat un neglijeu sau o cămașă de noapte babydoll. Dacă te numeri printre cele care preferă asta, atunci cămașa de noapte cu aripi de înger este cu siguranță pe placul tău.

Citește și:

Camasa de noapte

Cămașă de noapte cu aripi

2. Neglijeu de noapte babydoll

Una dintre datoriile femeii (da, știu, avem multe) este să rămână aceeași femeie dulce și atrăgătoare de care bărbatul cu care trăiește sub același acoperiș s-a îndrăgostit. Oricât de obosită ar fi, ea nu își pierde niciodată zâmbetul, dar nici acel “je ne sais quoi” care îl face pe bărbat să aibă emoții în fața ei. Cu această imagine de femeie inocentă și provocatoare în același timp se potrivește de minune un neglijeu de noapte babydoll.

Neglijeu babydoll

Neglijeu de noapte gri

3. Cămașă de noapte în carouri

Cine a spus că o cămașă de noapte trebuie să fie o piesă vestimentară care se poartă doar în pat?! Dacă asta se întâmpla odată, în ziua de azi cămașa de noapte se găsește în modele ce pot fi purtate chiar și atunci când ai musafiri. Cum este, spre exemplu, cămașa de noapte în carouri din imagine. Prea puțini își vor da seama că porți o cămașă de noapte, ba, mai mult, punem pariu că îți vor complimenta outfit-ul?!
Camasa de noapte

Citește și:

Cămașă de noapte în carouri

4. Overal de noapte

Așa cum spuneam, nu toate femeile se simt bine când poartă o rochiță de noapte sau un furou, motiv pentru care m-am oprit din căutări când am dat peste acest overal de noapte în care, eu personal, mi-aș petrece un weekend întreg și m-aș simți ca o divă în propria casă. Asta este și ideea, să te simți bine în pielea ta atunci când dai cu mătura, atunci când ștergi pe jos, atunci când gătești și cine știe ce alte treburi casnice mai faci.

Camasa de noapte

Overal de noapte

5. Capot din satin cu dantelă

Nu cred că există femeie care să nu iubească să poarte capot. Îndrăznesc să spun asta întrucât, copilă fiind, defilam prin casă, de fiecare dată când aveam ocazia, cu capotul mamei. Avea mai multe, iar eu le îmbrăcam în funcție de ce personaj îmi doream să fiu. Când am mai crescut, mi-am dat seama că un capot din satin mă va face să mă simt o femeie frumoasă și elegantă, în timp ce un capot din bumbac sau pluș mă va face să mă simt oricând ca acasă.

Citește și:

Capot din satin

Capot din satin cu dantelă

6. Set elegant: neglijeu și chilot

O femeie trebuie să păstreze întotdeauna în locul ei secret un set de lenjerie intimă pentru momentele speciale. Asta pentru că pasiunea în cuplu cere să fie în permanență alimentată, chiar și după 10 ani de relație sau 20 de ani de mariaj. Știu că e greu să îți păstrezi acest entuziasm după 8 ore petrecute la birou și alte două pierdute în trafic, însă ce te face cu adevărat fericită este atmosfera de acasă și clipele petrecute în compania bărbatului pe care îl iubești, așa că... ce spui de acest set elegant compus din neglijeu negru și chilot?

Set elegant: neglijeu si chilot

Set elegant

sursa foto front page: shutterstock/by puhhha

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.