Setari Cookie-uri

5 modele de rochii sub 300 lei, pentru toate stilurile

Primăvara continuă să ne fenteze când vine vorba de temperatură, însă asta nu înseamnă că starea noastră interioară sau felul în care ne îmbrăcăm ar trebui să ne fie influențate. Putem radia în continuare de fericire, chiar dacă afară este răcoare și plouă, iar outfit-ul de zi poate fi în continuare compus dintr-o rochie care să ne pună în evidență.

Și cum altfel ne place nouă să ne îmbrăcăm primăvara dacă nu cu rochițe vaporoase sau rochii care ne scot în evidență trăsăturile fizice?! Cum altfel dacă nu în haine care subliniează caracterul și ne dă voie să fim noi – feminine și încrezătoare.

Prin urmare ți-am pregătit o listă mică de cumpărături cu modele de rochii sub 300 lei. Care crezi că ți se potrivește?

Rochie cu buline și mâneci din voal

O rochie pur și simplu superbă, preferată de femeile a căror eleganță nu este niciodată pusă la îndoială. Este o rochie ce poate fi purtată atât la o petrecere cocktail cât și la o întâlnire de afaceri. Pantofii stiletto, parfumul discret, rujul pe buze și atitudinea de femeie femeie puternică și independentă sunt obligatorii. Crezi că o poți îmbrăcat cu atitudinea corespunzătoare?

Citește și:

Rochie creion

Rochie creion

Rochie în carouri cu inserții din broderie

Însă nu toate suntem învățate să purtăm o rochie elegantă cum se cuvine și, crede-mă, nu este deloc un motiv de rușine. Pentru noi, fanele înfocate ale hainelor casual și ale încălțărilor super confortabile, sunt create rochiile drepte ce vin în completarea unui outfit smart casual. Ai ghicit, tenișii, adidașii, espadrilele și încălțămintea cu platformă se potrivesc perfect cu o astfel de rochie.

Rochie in carouri

Rochie în carouri

Rochie office cu guler și cordon

Admir femeile care merg la locul de muncă îmbrăcate în haine office, în special în rochii office, mulate pe corp și cu pantofii cu toc în picioare. Sunt absolut superbe! Sunt un exemplu de eleganță și feminitate, un exemplu de femei puternice, care obțin întotdeauna ce își doresc. Și ce m-ar ajuta pe mine să mă transform într-o astfel de femeie este fix rochia din imaginea alăturată.

Citește și:

Rochie office

Rochie office

Rochie cu imprimeu floral

Primăvara... vara... sunt anotimpurile hainelor cu imprimeuri florale, sunt anotimpurile care aduc culoare nu doar în natură, ci și în casele și în dulapurile noastre cu haine. O rochie cu imprimeu floral este o rochie care maschează micile imperfecțiuni și care satisface cu ușurință preferințele oricărei femei. O rochie cu imprimeu floral nu cere niciodată prea mult, fiind ușor de asortat și de introdus în ținute în funcție de ocazie.

Rochie cu imprimeu floral

Rochie cu imprimeu floral

Rochie tip cămașă

Rochia tip cămașă se află deja de câțiva ani buni în topul preferințelor și se pare că își păstrează locul. De ce? Pentru o rochie tip cămașă este cea care te scoate din impas în diminețil când nu ai nici chef dar nici timp de pierdut în fața oglinzii, când nu ai tragere de inimă să faci veun styling. Rochia tip cămașă se poartă ca atare, cu încălțăminte casual sau, de ce nu, pantofi sau sandale cu toc, dar o poți pune și peste o pereche de blugi skinny sau cu croială mom fit. Oricum ar ieși combinația, tu o să ai cu siguranță un outfit de invidiat.

Citește și:

Rochie tip camasa

Rochie tip cămașă

sursa foto front page: shutterstock/by viktoriia photographer

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.