Setari Cookie-uri

Ținuta perfectă de primăvară costă doar 150 lei

Hai să recunoaștem: ne place să ne îmbrăcăm ca niște dive, dar pe bani puțini. Nu e vorba că facem economie sau că ne zgârcim, dar am învățat de-a lungul anilor că se poate să te îmbraci așa cum îți dorești fără să fii nevoită să lași în magazine tot salariul.

Sunt total de acord ca din când în când să ne permitem o aroganță și să achiziționăm o jachetă semnată Tommy Hilfiger sau un tricou Karl Lagerferd, o geantă Prada sau o pereche de ochelari Gucci, iar mustrarea de conștiință nu o să fie la fel de mare dacă până atunci suntem echilibrate la cumpărături.

Mă refer că suntem atente să alegem piese vestimentare de calitate, cu etichetă a unui brand celebru sau nu, dar foarte important să ne simțim bine purtându-le, la super ofertă.

În magazinele online găsim tot ce ne dorim la bani puțini, astfel că sesiunile de shopping încep să fie și mai atrăgătoare, iar numărul femeilor care fac terapie prin shopping a crescut considerabil.

Cum te îmbraci bine cu bani puțini

Așadar, cum te îmbraci bine cu bani puțini?! E simplu. În magazinele online ai opțiunea să selectezi produsele de la cele mai noi la cele mai căutate, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Începe căutare astfel. Îți vor fi afișate piese vestimentare, încălțăminte și accesorii adorabile la prețuri exagerat de mici.

Citește și:

Spre exemplu, la o primă căutare rapidă eu am dat peste această rochie de primăvară care este fix pe stilul meu, i-am adăugat o pereche de teniși confortabili, o geantă mică crossbody și mi-a rezultat o ținută de primăvară cu care m-aș îmbrăca atât la birou, într-o zi de vineri, dar și când aș ieși la plimbare în oraș.

Tinuta de primavara

Teniși Geantă Rochie

Ținută de primăvară casual

Însă o ținută de primăvară nu înseamnă doar o rochie și o pereche de pantofi casual. Multe femei, printre care mă număr și eu, preferă oricând o pereche de blugi skinny și un tricou, pentru că doar așa simt că pot avea lumea la picioare. Știi și tu... atitudinea este secretul, nu hainele pe care le îmbraci!

O altă ținută de primăvară din categoria “cum te îmbraci bine cu bani puțini” este și cea compusă dintr-o pereche de blugi crop slim fit, o pereche de espadrile pe care nici să nu le simți în picioare și un tricou casual în dungi, care te duce cu gândul la zilele lipsite de griji petrecute la malul mării.

Citește și:

Cum te imbraci bine cu bani putini

Blugi Espadrile Top

Ce spui? Te-am convins că poți să te îmbraci bine cu bani puțini? Nu uita că perioadele cu reduceri sunt și ele ideale pentru reîmprospătarea garderobei. Acum poți face asta ori de câte ori îți dorești! Succes la cumpărături!

P.S.: Reamintesc faptul că ambele ținute prezentate mai sus nu depășesc suma de 150 lei.

sursa foto front page: shutterstock/by alena ozerova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.