Setari Cookie-uri

5 modele de adidași pentru cele mai originale outfit-uri

Pantofii sport sunt la putere și nu se poate face nimic pentru a schimba asta. Dar cine ți-ar dori să renunțe la o pereche de pantofi care oferă confort și eleganță în același timp?! Nu toate suntem făcute pentru a rezista ore întregi pe tocuri, dar toate am fost făcute să fim feminine, delicate și elegante.

Feminitate și eleganța ne pot fi redate nu neapărat de o pereche de pantofi cu toc, de niște pantofi stiletto sau de o rochie cu spatele gol, ci și de o pereche de pantofi sport introdusă în ținuta potrivită.

Adidașii nu se mai poartă demult doar cu pantaloni sport sau blugi, ei completează cu eleganță și stil o șinută smart casual, fiind ușor de combinat cu rochii și fuste.

1. Adidași Armani roșii

Deschidem bucket list-ul cu o pereche de adidași în cazul cărora nu recomand să vă uitați la preț dacă vă doriți cu adevărat să îi aveți. Sunt frumoși, ba chiar sunt superbi, doar că nu toate suntem dispuse să scoatem din buzunar atâția bani pentru o pereche de pantofi sport. Sfatul meu prietenesc?! Meritați să aveți o pereche de adidași Armani, meritați ca din când în când să va permiteți un răsfăț și meritați să nu dați explicații nimănui pentru decizia aleasă.

Citește și:

Adidasi Armani

Adidași Emporio Armani

2. Adidași New Balance albi

New Balance... brandul de adidași purtat cu mândrie de toate vârstele. Adidașii New Balance se numără printre cele mai confortabile încălțări, de aceea 9 din 10 români îi poartă. Dar pe noi nu ne interesează doar acest aspect, ci și acela că în picioarele noastre ar arăta perfect. Îi putem lua în sala de fitness, la alergat în parc, dar îi putem introduce și într-o ținută smart casual.

Adidasi New Balance

Adidași New Balance

3. Pantofi sport turcoaz

Turcoaz... o nuanță a primăverii care nu trebuie să lipsească din garderobă... și nici din picioarele tale. Pe câți dintre cei cu care te întâlnești îi vezi să poarte încălțăminte turcoaz? Îți zic eu de ce nu fac asta: nu au curaj. Fii tu cea care iese din tipar și care îndrăznește să atragă toate privirile asupra ei. Este o pereche de pantofi sport turcoaz care se combină perfect atât cu pantaloni de trening cât și cu o fustă casual.

Citește și:

Pantofi sport

Pantofi sport turcoaz

4. Adidași Puma roz

Adidașii Puma sunt zăriți la fiecare pas. De ce? Pentru că sunt frumoși, confortabili și versatili. Îi găsim în cele mai dulci nuanțe, cu platformă ceva mai înaltă sau clasică, și îi luăm cu noi la întâlniri romantice, plimbări în oraș cu cea mai bună prietenă și chiar la birou. Că porți fustă creion sau rochie scurtă în cloș, că porți pantaloni conici sau blugi skinny, adidașii Puma sunt întotdeauna potriviți.

Adidasi Puma

Adidași Puma

5. Adidași New Balance multicolori

Nu îți fie teamă să ieși în evidență! Renunță pentru o zi la ținutele one color și pantofii care nu atrag nicio privire. Te provoc să îmbraci un outfit compus din următoarele: adidași New Balance multicolori, pantaloni conici albi, tricou alb și un sacou bleu sau roz pal. Îndrăznește să fii culoare! Îndrăznește să fii lumină! Te vei bucura tu și îi vei bucura și pe ceilalți!

Citește și:

Adidasi New Balance

Adidași New Balance

sursa foto front page: DC Digital Studio/ shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.