Setari Cookie-uri

Avalanșă de culori în garderoba ta de primăvară/vară

O ținută all black nu o să își piardă niciodată farmecul, însă trebuie să recunoaștem că hăinuțele în culori vii au acel ceva care le atrage până și pe cele mai împătimite fane ale negrului.

Așa că astăzi este despre haine colorate, hainele în culorii vii, optimiste și pline de viață. Adevărul este că avem nevoie de ceva culoare în viețile noastre, o dată din cauza norilor gri care se tot încăpățânează să rămână pe cer și o dată din cauza evenimentelor mai puțin fericite care au loc în țară.

Bluză roz cu imprimeu floral

Cum primăvara este un anotimp capricios, dimineața cu temperaturi foarte scăzute, iar la prânz cu temperaturi de vară, este bine să avem la îndemână o bluză care să ne ajute în ambele cazuri. Am ales o bluză de un roz dulce cu mâneci lungi acoperite de imprimeuri florale. O splendoare! Se combină de minune cu jeanșii tăi preferați, dar și cu o fustă în cloș sau, de ce nu, o poți purta dimineața peste o rochie, iar la prânz o dai jos și rămâi doar cu rochița.

Citește și:

Bluza cu imprimeu floral

Bluză cu mâneci lungi

Pantaloni roz cu lănțișor detașabil

Să porți pantaloni roz trebuie să fie o alegere destul de îndrăzneață în zilele noastre. Deși este o culoare greu de acceptat pentru unele dintre noi, roz se numărăr printre cele mai dulci, mai vesele și mai optimiste culori. Alege o nuanță mai puțin intensă, una care să liniștească priviriea, așa cum este nuanța pantalonilor din imaginea de mai jos. Introdu perechea de pantaloni în ținutele tale de weekend, când ieși la o limonadă cu prietenele sau vrei să dai o fugă în parc pentru o mică ședință foto.

Pantaloni roz

Pantaloni roz

Fustă turcoaz în cloș

Despre turcoaz... numai de bine. Există persoană care să fie deranjată de această nuanță absolut divină? Parcă este ruptă din Rai, coborâtă pe Pământ pentru a ne purta pe cele mai frumoase meleaguri. Așa te vei simți în această minunată fustă turcoaz în cloș, pe care o poți asorta atât cu o pereche de săndăluțe cu toc cât și cu adidași confortabili sau teniși. Pentru o ținută smart casual, adaugă-i un sacou în aceeași nuanță și un tricou cu mesaj.

Citește și:

Fusta in clos

Fustă în cloș

Tricou albastru oversize

Hainele oversize își păstrează locul în topul preferințelor, în special tricourile și hanoracele. Pentru sezonul ăsta îți recomand un tricou oversize albastru, care îți asigură succesul atunci când vrei să faci o cucerire, atunci când vrei să îți iasă cele mai mișto selfie-uri sau chiar și atunci când vrei să obții un contract. Fie că îl porți în aceeași combinație cu blugi sau cu pantaloni conici, cu pantofi oxford sau pantofi sport, tricoul oversize este alegerea perfectă pentru orice situație.

Tricou oversize

Tricou oversize

Costum de baie neon

Ei bine, sezonul costumelor de baie se apropie! De ce să te ia prin surprindere o invitație la piscină când poți să îți achiziționezi costumul perfect de acum?! Și pentru că suntem la capitolul haine colorate, am ales un costum de baie neon, pentru că este timpul să ieși în evidență și să atragi toate privirile asupra ta. Este anul tău, este momentul tău, profită de el! La piscină, pe plajă, în pozele de pe Instagram, costumul de baie neon te va pune în lumina reflectoarelor.

Citește și:

    Costum de baie neon

    Costum de baie

    Rochie roșie cu broderie

    Când mi-am dat seama că din garderoba mea lipsește cu desăvârșire culoarea roșu, m-am speriat tare, cu atât mai mult cu cât eram conștientă de faptul că este o culoare care mă avantajează. Așa că am început prin a îmi achiziționa un tricou roșu, un hanorac roșu, o bluză elegantă roșie, dar și adidași și blugi. Dacă până acum ceva timp nu aveam nicio rochie roșie, în prezent dețin două modele, iar cea din imaginea de mai jos se pregătește să vină la mine. Nu știi niciodată când situația îți cere o rochiie roșie cu broderie.

    Rochie cu broderie

    Rochie cu broderie

    Jachetă galbenă cu glugă

    Bineînțeles că nu puteam să închei acest material fără să adaug pe lista hainelor colorate o jachetă și culoarea galben. Unde mai pui că este o jachetă Tommy Hilfiger, brandul numărul 1 în topul preferințelor încă de anul trecut. Fie primăvară, fie vară, de o jachetă subțire, cu glugă și impermeabil vei avea nevoie. Optează pentru culoarea galben dacă vrei să ai o stare de bine pe tot parcursul zilei și dacă vrei să le oferi și celorlalți puțin din optimismul tău.

    Citește și:

      Jacheta cu gluga

      Jachetă Tommy Hilfiger

      sursa foto front page: shutterstock/ by look studio

      Vizionare placuta


      Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.