Setari Cookie-uri

Cum porți corect bijuteriile din argint vara?

Cum să accesorizezi bijuteriile din argint în funcție de ținuta pe care o porți.

Dacă nu ești adepta bijuteriilor din aur și preferi argintul, trebuie să știi câteva lucruri înainte de a adăuga accesoriile ținutelor tale, cum ar fi culorile care se potrivesc și care nu se potrivesc cu bijuteriile din argint, cum să accesorizezi bijuteriile din argint în funcție de ținuta pe care o porți sau cum să porți bijuteriile din argint în ținutele de vară.

Culori care se potrivesc cu bijuteriile din argint

Deși argintul pare ceva simplu care se potrivește oricărei culori, nu este chiar așa. În funcție de stilul și gusturile fiecărei persoane, argintul se poartă în anumite feluri și cu anumite elemente de ținută. De obicei, cea mai potrivită culoare, sau mai bine spus non culoare, care se poartă cu argintul este negru, dar poate arăta la fel de bine și cu nuanțe de gri. Contrastul dintre bijuteriile de argint și aceste nuanțe este plăcut vizual, argintul nefiind acoperit de culori. Poți purta orice bijuterie de argint în combinație cu negru; bijuteria va arăta minunat, strălucind deasupra hainelor închise la culoare. Albul este o altă culoare cu care pot fi combinate bijuteriile de argint, iar un mix de argintiu și auriu este, de asemenea, potrivit.

Citește și:

Argintul se poartă foarte bine cu albastru și verde închis, creând un cadru perfect pentru ca bijuteriile de argint să se evidențieze. Cele mai folosite culori care complementează argintul sunt: negru, albastru royal, dark navy, alb, crem, burgundy.

Cum porți bijuteriile din argint vara?

Albul este o culoare potrivită atât pentru iarnă, cât și pentru vară, așadar poți purta bijuteriile din argint vara, alături de un outfit alb. Nu combina orice fel de bijuterii din Argint cu lila, verde deschis sau roz, deoarece își va pierde vizibilitatea într-un mix de culori vibrante. De asemenea, dacă vrei să porți bijuterii din argint, evită culorile foarte puternice, cum ar fi galbenul, pentru că accesoriile nu se vor mai vedea aproape deloc. Alte culori potrivite pentru o ținută de vară și care se asortează de minune cu bijuteriile din argint sunt galbenul vanilie, culoarea piersicii, și nuanțele pale, pastelate.

Citește și:

Cu siguranță ți s-a întâmplat să îți alegi ținuta perfectă pentru o seară în oraș sau pentru un eveniment și să fii mulțumită de ceea ce ai încropit, însă înainte de a pleca, ți-ai dat seama că nu ai accesorizat ținuta. Prin urmare, trebuie să mai pierzi puțin timp pentru a găsi bijuteria perfectă pentru outfitul tău.

Accesorizarea ținutelor de vară cu bijuterii din argint

O ținută nu este completă fără câteva accesorii, cum ar fi un colier, o pereche de cercei, o brățară sau un inel.

Atunci când ieși în oraș și alegi un outfit elegant, poți opta pentru un colier din argint simplu, dar de efect. Același colier poate fi ales și în cazul în care porți culori închise. Dacă ieși în oraș cu prietenele, poți purta câteva brățări simple din argint sau un colier la baza gâtului. Pentru o ținută nonconformistă sunt recomandate bijuteriile din argint care au forme bine definite, precum formele geometrice sau bijuteriile care au o tentă rock.

Citește și:

Este foarte important ca atunci când ne alegem ținuta și bijuteriile să ținem cont de cine suntem și de propriul stil. Nu trebuie să încercăm să imităm alte persoane, pentru că, cel mai probabil, stilul lor nu ni se potrivește și este foarte posibil să nu ne simțim confortabil.

foto main pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.