Setari Cookie-uri

Schimbă-ți garderoba: reduceri de mai la tricouri de firmă!

Tricouri de la branduri apreciate la reduceri de mai - tu ce îți alegi nou pentru acest sezon?

Retailerii de modă și-au obișnuit cumpărătorii să îi fidelizeze cu promoții care mai de care mai generoase. FashionDays este una dintre destinațiile preferate când vine vorba despre achiziții de haine și accesorii - atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. Iar aici găsești de foarte multe ori ținute de sezon pentru orice stil și garderobă de reînnoit. Și pentru că vorbim despre ideea de a-ți schimba garderoba, ce scuză mai bună dacă nu reducerile de mai? Odată cu schimbarea sezonului, anotimpul mai cald înseamnă și o ocazie bună să scoți din șifonier ținute mai subțiri. Dacă nu îți mai place ce ai, am ales pentru tine câteva tricouri de firmă în care să te simți grozav anul acesta.

Tricou cu imprimeu floral - reduceri de mai la ținute de primăvară

Citește și:

Nimic nu pare mai potrivit de purtat în acest sezon decât un tricou cu imprimeuri - și încă unele de sezon cu flori și fluturi multicolori. Bleumarin închis, acest model abundă de energie - are o croială lejeră, este din bumbac, are stil casual și mâneci ample cu decolteu rotund. Ca detalii se remarcă accentele metalizate; este de la Esprit.

Îl poți comanda aici

Tricou cu imprimeu grafic și decolteu la baza gâtului

Super simpatic ni s-a părut și acest tricou de la Mustang, intrat de asemenea în campania de reduceri de mai. Este cute, simplu, de efect: alb, cu model în degrade (print cu un chip discret de fată), material bumbac, croială regular fit, mâneci scurte și decolteu la baza gâtului. Se vede grozav cu o pereche de jeanși!

Îl poți comanda aici

Citește și:

Reduceri de mai: tricou lejer cu detalii brodate

tricouri

Ceva mai delicat, mai elegant, acest top de la Esprit este foarte drăguț. Extrem de comod, tricoul alb este uni și are croială lejeră, decolteul este rotund și mânecile scurte care au la terminații niște inserții de dantelă cu model brodat. Iar asta îi conferă o super înfățișare. Ne-a plăcut pentru că pare o piesă vestimentară versatilă care se poate purta cu rochii sau cu pantaloni.

Se poate găsi aici

Tricou cu fundă - un super deal de la reducerile lunii mai

Într-un galben muștar aprins, acest tricou este ceva mai potrivit pentru plimbări prin oraș, pentru ieșiri la ocazii mai pretențioase. Pe partea din spate are un decupaj care se termină cu o fundă sus care lasă spatele gol și se vede grozav. Este uni, din bumbac, regular fit, simplu și deloc pretențios, dar de efect.

Citește și:

Se poate găsi aici

Promoții de mai: tricou cu terminații asimetrică

tricouri

Pe alb, pe negru sau pe galben - un tricou destul de spectaculos, dacă te dai în vânt după un design asimetric, neregulat. Confecționat și din bumbac, și din modal, acest tricou este uni, are croială lejeră, mâneci largi, scurte și căzute. Are și șlițuri laterale, un buzunar pe piept supradimensionat pentru o completare făină.

Se poate comanda aici

Tricou cu ștrasuri Lio Jo din campania de reduceri de mai

De la Lio Jo am dat peste un tricou într-un roz pal fain tare - este cu ștrasuri micuțe și discrete care îi conferă o oarecare notă de finețe. Din bumbac, se remarcă cu croiala regular fit și prin aplicațiile sclipitoare. Mânecile sunt scurte, materialul bumbac și decolteul rotund. Nici că ai nevoie de ceva mai mult pentru a avea o apariție memorabilă.

Citește și:

Îl poți comanda aici

foto: By JKstock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.