Setari Cookie-uri

Rochii de ocazie pentru cele mai frumoase evenimente

Iată că sezonul nunților și al botezurilor a venit din nou. Nici bine nu au trecut sărbătorile de iarnă și cele pascale că deja am intrat în febra pregătirilor pentru cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane.

Și pentru că astfel de evenimente pe mine m-au găsit întotdeauna nepregătită, deși invitația fusese făcută cu câteva luni bune înainte, m-am decis ca anul acesta să nu mai las ca povestea să se repete.

Cum timpul nu îmi permite să cutreier mall-urile în lung și în lat, cel mai la îndemână îmi sunt magazinele online, care îmi pun la dispoziție mai mult decât mi-aș închipui că pot găsi. În plus, așa știu sigur că nu o să mă întâlnesc sub același acoperiș cu o invitată îmbrăcată la fel.

Rochii de ocazie am găsit multe, unele mai frumoase decât celelalte, însă m-am oprit la 6 dintre acestea. Hai să vedem care sunt:

Rochie albă cu umerii goi

Știm că la o nuntă doar mireasa poartă rochie albă, așa că modelul din imaginea de mai jos este pentru atunci când ești invitată la un botez sau, de ce nu, dacă ești tu mireasa și te cununi civil.

Citește și:

Este o rochie realizată din stofă elastică, cu umerii goi și decolteu, accesorizată cu o broșă din perle care se poate detașa. Croiul în cloș avantajează orice tip de siluetă, așa că nu îți fie teamă să o porți. Mai rămâne să alegi perechea de pantofi potrivită și te poți transforma într-o prințesă.

Rochie alba de ocazie

Rochie albă de ocazie

Rochie verde fără mâneci

Nicio altă croială nu îți va pune silueta în valoare cum o face cea mulată. O rochie mulată întotdeauna o să lase la vedere ce este mai frumos și va încerca să te facă să te simți și mai specială decât ești.

Rochia verde midi cu croială mulată și fără mâneci este fabricată dintr-o țesătură fină, subțire, ușor elastică, și este cusută în partea superioară cu o pelerină din voal, prevăzută cu strassuri pe umeri.

Citește și:

Rochie de ocazie fara maneci

Rochie verde de ocazie

Rochie cu dantelă și paiete

Dacă ai fost desemnată domnișoară de onoare sau nașă de botez, ori te pregătești deja pentru balul bobocilor, rochia de un roz pal, prevăzută cu dantelă și paiete, este alegerea potrivită.

Este rochia în care te vei simți ca o prințesă modernă, fiind o rochie de ocazie extrem de senzuală și pe cât de cuminte, pe atât de seducatoare. Are croiala în cloș, realizată din tulle cu bust din dantelă pe suport de tulle și paiete, decolteu stilizat, adanc în V, mâneci lungi, transparente și se încheie discret la spate.

Rochie cu dantela

Rochie cu dantelă de ocazie

Rochie cu imprimeu floral

Rochiile lungi rămân în topul preferințelor când vine vorba de rochii de ocazie, la fel și rochiile cu imprimeu floral. Eu am găsit rochia care să le combine pe amândouă și mai mult.

Citește și:

Este o rochie de ocazie lungă din țesătură satinată, cu decolteu senzual în V, fără mâneci, iar fusta lungă, cu crăpătură pe picior, conferă o alură senzuală și misterioasă celei care o poartă. Este o rochie în care vei obține toată atenția și vei rămâne în amintirea tuturor, făcând față cu brio la cele mai pretențioase evenimente.

Rochie de ocazie lunga

Rochie lungă de ocazie

Rochie aurie cu paiete

Într-adevăr, o rochie aurie cu paiete îți garantează succesul la petrecerea de Revelion, dar cine spune că un eveniment precum nunta nu poate accepta atâta sex-appeal pe care îl oferă o astfel de rochie?!

Așadar, rochia confecționata din paiete aurii nu este ținuta perfectă doar pentru Revelion, ci pentru orice eveniment la care vrei să te simți diferită. Modelul se distinge prin detaliul deosebit cu umerii buretați, care subțiează optic, conturându o siluetă perfectă. Îndrăznește să o porți cu atitudine!

Citește și:

Rochie de ocazie cu paiete

Rochie de ocazie cu paiete

Rochie verde cu decolteu adânc

Domnișoară de onoare, nașă, sora miresei, cea mai bună prietenă a miresei sau... pur și simplu nu te deranjează să fii cea mai deosebită dintre invitații la eveniment, am rochia perfectă pentru tine. Este această superbă rochie de ocazie verde, lungă și cu decolteu adânc. Modelul este prevăzut cu bretele late cu volănașe, curea în talie și este realizată din tull diafan pe căptușeală satinată.

Rochie de ocazie lunga

Rochie de ocazie lungă

sursa foto front page: shutterstock/by yuriyzhuravov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.