Setari Cookie-uri

Reduceri de până la 70% la brandurile tale preferate

Hainele de firmă sunt cele care ne plac cel mai mult - pentru calitate, pentru marcă, pentru designul original. Vestea bună: pe FashionDays sunt 70% reduceri la produsele tale preferate!

Femeile nu au niciodată prea multe haine, mereu este loc de mai mult și mai bine, mai frumos. Poate și pentru că mereu apar diverse lucrușoare care să ne atragă atenția și care să ne placă mai mult decât ce avem deja. Și așa ajungem la shopping. Doar că de cele mai multe ori, costurile de achiziție nu sunt chiar prietenoase. Și cuvântul magic, reduceri, este unul de luat în considerare! Dacă și ție îți plac promoțiile, să știi că am găsit unele foarte tari, chiar la FashionDays. Dacă vrei să îți faci o idee despre ce poți alege, îți lăsăm mai jos niște exemple.

Rochie mini cu volane și croială evazată Riana

Pentru că oricărei fete îi plac rochiile, atunci cu siguranță că trebuie să aibă cât mai multe în garderobă. Modelul vaporos de la Pepe Jeans London este de culoare albastru petrol confecționat din material sintetic. Casual și elegantă, cu croială evazată și suprapusă, această rochie mini este cu decolteu rotund și mâneci transparente.

Citește și:

O poți comanda aici

Bluză sport cu fermoar și logo brodat U.S. Polo Assn.

U.S. Polo Assn. este un brand apreciat cu produse sportive, unul popular pentru stilul tineresc. Am găsit la reducere o bluză sport cu fermoar și logo evidențiat prin broderie. Este un hanorac extrem de simpatic - uni, regular fit, cu guler scurt, mâneci lungi și două buzunare laterale (se pot folosi, nu sunt decorative).

O poți găsi aici

Bluză vaporoasă și model floral Nora

O bluză de sezon, una vaporoasă și cu imprimeu floral. Am găsit una de la Only, în nuanțe multicolore pe fond negru. Făcută din material sintetic și creponat, este extrem de delicată - prevăzută și cu guler scurt pentru un efect wow, cu șnur la baza gâtului și volane la manșetele mânecilor lungi pentru feminitate.

O poți vedea aici

Citește și:

Pantaloni scurți cu imprimeu floral United Colors of Benetton

Păstram tonul estival și ne orientăm către o pereche scurtă de pantaloni - unii de la United Colors of Benetton cu print floral. Albastru închis, din bumbac, aceștia au talie medie și dispun de două buzunare oblice frontale. Închiderea este cu fermoar și nasture - sunt super simpatici prin designul jovial.

Îi poți vedea aici

Fustă cu dungi Esprit

O fustă cu dungi verticale pentru alungirea picioarelor, pentru a păcăli puțin dacă ești minioină. Crem, cu croială evazată, această fustă din bumbac are talie regular și lungime midi. Are și câțiva nasturi ornamentali și căptușeală din bumbac 100%. Ne-a plăcut pentru faptul că este una lejeră și practică, ușor de purtat atât cu pantofi sport, cât și cu sandale cu talpă joasă sau cu platformă.

Citește și:

O poți comanda aici

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.