Setari Cookie-uri

Haine cu buline pentru orice tip de personalitate si pentru orice tip de eveniment

Femeia care poartă buline este o femeie dulce, romantică, jucăușă, spontană, este o femeie care apreciează viața din plin și care, pun pariu, zâmbește în fiecare zi.

Dacă nu te regăsești în descrierea de mai sus însă îți plac la nebunie bulinele și vrei să le porți indiferent de situație, nu își face griji, de îndată ce vei pune pe tine o piesă vestimentară cu buline, vor apărea și schimbările. Te vei simți exact ca în descrierea de mai sus.

Așadar, hai să vedem câteva dintre hăinuțele găsite în magazinele online, hăinuțe cu buline ce pot fi purtate atât în timpul întâlnirilor romantice, cât și la întâlnirile de afaceri.

Cămașă roșie cu buline albe

Nu există femeie, indiferent de vârstă, care să reziste în fața unei cămăși roșii cu buline albe și guler. Este una dintre cele mai elegante și mai romantice piese vestimentare pentru femei, care poate fi introdusă atât într-o ținută office, cât și într-un outfit smart casual.

Citește și:

Recomandarea mea: poart-o în combinație cu pantaloni albi eleganți sau cu o fustă albă cu pliuri.

Cămașa elegantă este confecționată din bumbac, are mânecile scurte, guler decorativ, prezintă un croi mulat, scurt, cu un design potrivit atât pentru pantaloni cât și pentru fuste.

Camasa cu buline

Cămașă cu buline

Rochie de vară cu buline

Vara este sezonul rochițelor vaporoase, albe sau în nuanțe cât mai deschise, cu bretele subțiri și cât mai petrecute. Am găsit modelul perfect care se potrivește și cu tema subiectului de astăzi – rochia de vară cu buline colorate și șlițuri diferite.

Ia-o cu tine la mare, în parc, la terasă și oriunde vrei să mergi și să te simți bine în pielea ta. Este un model de rochie fără prea multe pretenții, putând fi asortat la o pereche de teniși, dar și la o pereche de sandale elegante cu toc.

Citește și:

Foarte important: să fii cu zâmbetul pe buze și să strălucești atâta timp cât o porți.

Rochie cu buline

Rochie cu buline

Pantaloni evazați cu buline

Pentru acelea dintre noi care nu renunță la pantaloni nici măcar la 35 de grade Celsius, am găsit perechea de pantaloni care o să le salveze pe timp de caniculă. Sunt pantalonii evazați cu buline, care oferă confort și libertate.

Decât o pereche de blugi skinny care nu lasă pielea să respire toată vara, mai bine o pereche de pantaloni lungi evazați pe care abia dacă o să îi simți pe tine.

Să îi ai în vedere și când îți pregătești ținutele pentru festivalurile la care urmează să mergi vara asta. Ai ocazia să fii una dintre cele mai bine îmbrăcate dive de la festival. Și știu că îți dorești asta.

Citește și:

Pantaloni cu buline

Pantaloni evazați cu buline

Rochie neagră cu buline albe

Tot la capitolul outfit-uri pentru festivaluri, și tot la capitolul hăinuțe cu buline, avem un model absolut superb de rochie cu buline. Este modelul de rochie care m-a făcut să îmi doresc să ajung și eu anul ăsta la un festival, pentru că m-am imaginat îmbrăcată în ea, cu o jachetă de piele pe deasupra, ghete cu talpă joasă în picioare și o pălărie pe cap.

Bineînțeles, privind dincolo de această imagine, este o rochie cu buline care arată minunat în combinație cu o pereche de sandale cu toc, fiind ideală pentru evenimentele importante din timpul verii.

Rochie cu buline

Rochie cu buline

Salopetă lungă cu buline

Buline din cap până în picioare??? De ce nu?! Este 2019, este anul provocărilor, anul în care tu încetezi să te mai ascunzi și ești, în sfârșit, cine ți-ai dorit să fii! Într-adevăr, o salopetă lungă cu buline nu va face altceva decât să atragă toate privirile asupra ta, dar nu strică deloc puțin mai multă atenție decât de obicei.

Citește și:

Ieși din tipar! Oamenilor le place să se întâlnească cu nonconformismul și cu excentritatea.

Salopeta cu buline

Salopetă cu buline

sursa foto front page: shutterstock/ by irina bg

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.