Setari Cookie-uri

Rochii pentru festivaluri care te vor transforma în diva momentului

Ca atunci când mergi la o nuntă și îți cumperi rochia cu cel puțin trei luni înainte, ca atunci când mergi la un super eveniment și îți stabilești ținuta cu cel puțin o lună înainte, așa se întâmplă și când se apropie cu pași repezi festivalul pe care îl aștepți încă de anul trecut.

Niciodată nu este prea devreme să începi căutările pentru outfit-ul perfect. Nu este suficient să ne placă nouă și să ne simțim bine în pielea noastră, când vine vorba de o ținută pentru festival trebuie să te asiguri că vei străluci și vei atrage toate privirile asupra ta.

Fă lumea să vorbească despre tine, indiferent dacă vor să te complimenteze sau au ceva de rău de spus la adresa ta.

Pentru astăzi, vin cu câteva propuneri de rochii pentru festivaluri. Știu că nu este ușor să porți o rochie la un astfel de eveniment, dar sunt sigură că o să te descurci.

Rochie asimetrică cu volane

De ce să nu începem prezentarea cu o rochie pentru festival de culoare roz?! Da, este îndrăzneață, da, mulți s-ar putea să se uite ciudat la tine, da, se vor găsi guri rele care să spună că ești din alt peisaj, dar cine a spus că la festival trebuie să te îmbraci într-un fel anume?

Citește și:

Fără să îți pese de ce ar putea gândi ceilalți despre tine și despre ținuta ta, poartă această minunată rochie roz, asimetrică și cu volane, cu o pereche de teniși înalți, jachetă de blugi și o pălărie. Fă-le în ciudă la toți și distrează-te cât poți de tare! Roz este și el o culoare de festival.

Rochii pentru festivaluri

Rochie cu volane

Rochie cu franjuri

Când spui franjuri, spui vestul sălbatic, dar, mai nou, spui și festival. Jachetă din denim cu franjuri, jachetă din piele cu franjuri, ciocate cu franjuri, pantaloni cu franjuri, rochii cu franjuri... unde întorci privirea o să dai peste așa ceva. Rochia cu franjuri este printre cele mai apreciate când vine vorba de ținute pentru festival.

Versatilă, ușor de purtat și ușor de accesorizat, cu acest model de rochie nu poți să dai greș. Asorteaz-o cu o pereche de cizme înalte de cowboy, geacă de piele neagră și pălărie. Be wild!

Citește și:

Rochie cu franjuri

Rochie Ralph Lauren

Rochie cu imprimeu floral

Chiar și imprimeurile florale sunt acceptate în cadrul festivalurilor. Mai mult, cele care aleg să poarte o rochie cu imprimeu floral și să adopte atitudinea de tipă dulce și ușor inocentă s-ar putea să plece acasă cu mai mulți followerși pe Instagram și mai multe numere de telefon.

Accesorizeaz-o după placul inimii tale, cu bijuterii și pălării, gentuțe și cureluțe, în picioare poți opta pentru teniși, adidași sau ghete, și nu uita de o jachetă care să te încălzească la miezul nopții.

Rochii pentru festivaluri

Rochie cu imprimeu floral

Rochie din țesătură ornamentală

Să porți o rochie albă la un festival poate fi o povară. Imaginează-ți ce se poate întâmpla în aglomerație, în mulțimea agitată, printre mâncăruri și sticle de băutură, o ploaie neanunțată... da, riscul este mare, dar se merită. Sunt sigură că nu vei opta pentru o singură ținută de festival, așa că poți începe distracția în această rochie cu țesătură ornamentală. Ca în cazul oricărei alte rochii pentru festival, acoperă-te pe timp de seară cu o jachetă, un cardigan sau un poncho. Distracția nu ar continua dacă ai simți cum frigul îți ajunge până la oase.

Citește și:

Rochii pentru festivaluri

Rochie din țesătură ornamentală

Rochie din denim cu umerii goi

Într-adevăr, să porți rochie la un festival este o alegere destul de îndrăzneață, motiv pentru care rochia pentru festival trebuie să fie lungă sau midi, să nu fie mulată pe corp și să nu lase prea mult la vedere. Important este să te simți în largul tău, să te poți desfășura, pentru că, să nu uităm, un festival implică mult dans și mult cântat, și să ai încredere în tine orice ai purta. Ultima pe listă, dar nu cea din urmă, este rochia din denim cu umerii goi. Cu ajutorul ei vei obține un outfit super cool, feminin și lejer în același timp.

Rochii pentru festivaluri

Rochie din denim

sursa foto front page: shutterstock/by zolotarevs

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.