Setari Cookie-uri

Accesorii cool pentru ținutele de festival

Dacă până acum nu ai reușit să ajungi la niciun festival, 2019 este anul în care te îndeamnă spre noi aventuri. Vei trăi o experiență unică, îți vei face amintiri dragi sufletului și vei lega noi prietenii.

Nu degeaba s-a iscat această nebunie în rândul tinerilor (și nu numai) și a devenit o modă să mergi la festivaluri.

Dar ca să ajungi acolo ai nevoie de ceva pregătiri înainte. Pe lângă găsirea unei cazări, procurarea biletelor, transportul și o cameră foto care să surprindă cel mai bine realitate, o provocare mare este găsirea ținutelor ideale pentru un astfel de eveniment.

Orice ținută este atent gândită cu câteva săptămâni, chiar luni înainte de festival, iar aceasta nu ar fi completă fără accesoriile potrivite.

Curea festival boho

Cureaua joacă un rol important în orice ținută. Ea nu doar asigură un confort și o siguranță purtătoarelor de pantaloni, ci este un accesoriu care poate schimba radical un outfit. Se poartă la blugi, la fuste sau în talie la rochii și alte bluze. Pentru că vorbim de un festival, atunci cureaua trebuie să fie cu totul și cu totul deosebită.

Citește și:

Poți opta pentru o curea lată, o curea împletită sau o curea din piele cu lanțuri și ținte.

Accesorii pentru festival

Curea Medicine

Eșarfă din bumbac

Să nu subestimezi niciodată farmecul unei eșarfe. Acea bucată mică de material vine cu o putere fantastică de transformare a unui outfit, dar și a ta. Se știe că o eșarfă îți protejează capul de de razele puternice ale soarelui, dar te-ai gândit vreodată cum ai arăta ca o pin-up girl? Un festival este evenimentul perfect pentru accesorizarea outfit-ului cu o eșarfă.

Accesorii pentru festival

Eșarfă Medicine

Etui pentru telefon

Ce este de făcut atunci când avem nevoie ca mâinile să ne fie libere, pentru că dansul ne-o cere, dar în același timp nu ne putem lipsi de telefonul mobil? Apelăm la un etui pentru telefon.

Eu una mi-am adus aminte de anii de liceu, când am avut primul telefon mobil și îl purtam tot la gât, la fel și colegii și prietenii mei. Era o modă, de ce nu ar fi și acum?!

Citește și:

Accesorii pentru festival

Etui Calvin Klein

Cercei cu cristale swarovski

Cerceii potriviți pentru un eveniment cum este festivalul trebuie să fie și ei la fel de speciali. Optăm pentru cercei mari, lungi, excentrici și care ne subliniează personalitatea. Bineînțeles, atunci când alegem perechea de cercei luăm în calcul și cu ce urmează să ne îmbrăcăm, dar și cum ne vom aranja părul. Pentru o pereche de cercei lungi, cum sunt cei cu cristale swarovski de la Karl Lagerfeld, este recomandată o coafură gen împletitură lejeră sau coadă de cal.

Cercei

Cercei Karl Lagerfeld

Brățară cu cristale

Brățările să fie cât mai multe, cât mai colorate, cât mai deosebite. Mâinile sunt precum o carte de vizită, de aceea trebuie să fim atente ca manichiura să fie întotdeauna îngrijită, pielea mâinilor să nu fie uscată, ci plăcută la atingere, iar bijuteriile pe care le purtăm să ne înfrumusețeze mâinile.

Citește și:

Pentru că ele sunt cele pe care le întindem ca să facem cunoștință cu cineva, le întindem ca să îmbrățișăm pe cineva, le expunem atunci când facem o fotografie, atunci când aplaudăm... cum spuneam, sunt ca o carte de vizită și mereu la vedere.

Bijuterii cu cristale

Brățară U.S. Polo Assn.

Colier lung din mărgele

Nu toate ținutele de festival necesită un accesoriu la gât, dar acelea care au nevoie de așa ceva, așteaptă o bijuterie care să atragă toate privirile. Cele mai căutate accesorii pentru festival sunt lănțișoarele multiple, chokerele și colierele lungi. Colierele lungi se potrivesc atât în cazul unei ținute cu decolteu adânc, cât și în cazul unei bluze cu gât înalt.

Bijuterii

Colier Motivi

Borsetă argintie

Fii liberă și distrează-te cât poți de tare, pentru că este momentul tău! Pune-ți toate lucrușoarele importante într-o borsetă – indiferent de outfit-ul pe care îl porți - și fă tot ce îți trece prin cap.

Citește și:

Accesorii pentru festival

Borsetă Nobo

sursa foto front page: shutterstock/ by zolotarevs

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.