Setari Cookie-uri

6 modele de sandale cu platformă pentru vara 2019

Îmi doresc să fiu mai feminină și să mă îmbrac mai elegant, însă nu pot să rezist mai mult de 10 minute pe tocuri. Ce să fac în cazul ăsta?

Câte dintre voi nu v-ați pus întrebarea asta? Câte dintre voi nu ați trecut mai departe când ați dat ochii cu o rochie pe placul vostru, pentru că nu aveați încălțămintea adecvată pentru un astfel de model?

Eu am suferit dezamăgirea asta de multe ori, însă atunci când m-am împrietenit cu sandalele cu platformă, totul a căpătat alt sens. Garderoba mea s-a schimbat și în sfârșit am ajuns să mă îmbrac așa cum îmi dictează inima și cum mă simt bine în pielea mea.

Sandale wedge de piele

Pentru cine nu obișnuiește să poarte rochii și fuste, sandale și tocuri, o fustă midi și sandalele cu platformă reprezintă rezolvarea oricărei probleme de această natură. Pentru o ținută casual, combină sandalele wedge cu o fustă în cloș, iar pentru o ținută elegantă, combină sandalele wedge cu o rochie sau o fustă mulată pe corp.

Citește și:

Sandale wedge

Sandale Zee Lane

Sandale wedge de piele năbuc

Pentru doamnele și domnișoarele mici de înălțime, sandalele cu platformă sunt un real ajutor, prin urmare, cu cât mai înaltă platforma, cu atât mai bine. Oricum ar fi, sandalele wedge oferă același confort și lejeritate în mișcare. Și pentru că este început de sezon cald, avem nevoie de o pereche de sandale cu platformă în culori cât mai optimiste. Ce spui de o nuanță dulce de roz?

Sandale wedge

Sandale Zee Lane

Sandale wedge din piele întoarsă

Dintre toate modelele de sandale cu platformă, cele cu prindere cu șnururi sau prevăzute cu baretă pe gleznă îmi par cele mai elegante. Chiar dacă sunt potrivite pentru rochițe și fustițe, eu am în cap alt outfit, perfect pentru stilul meu: sandalele wedge din piele întoarsă, blugi skinny până la gleznă și tricou oversize alb. Tu cum preferi să le porți?

Citește și:

Sandale cu platforma

Sandale Aldo

Sandale wedge aurii

Sandalele aurii își păstrează locul fruntaș în topul preferințelor. Acestea aduc un plus de strălucire ținutelor de zi cu zi, ținute aparent banale ce pot fi puse în evidență cu ajutorul lor. Sandalele wedge aurii sunt cele pe care poți conta atunci când ieși în oraș, la o plimbare în parc sau își dai întâlnire cu prietenii la cel mai tare festival de anul acesta.

Sandale cu platforma

Sandale Bullboxer

Sandale wedge cu baretă pe gleznă

Pentru că Tommy Hilfiger rămâne unul dintre cele mai grele nume în materie de fashion, sandalele cu platformă care poartă eticheta brandului nu puteau să lipsească din recomandările mele. Pe lângă asta, trebuie să recunoaștem că tot ce scoate Tommy pe piață este frumos și de calitate, ceea ce ne face pe toate să ne dorim cel puțin un produs din colecția lor. Putem începe cu această superbă pereche de sandale wedge cu baretă pe gleznă.

Citește și:

Tommy Hilfiger

Sandale Tommy Hilfiger

Sandale wedge cu talpă din gumă

Ce înseamnă talpă din gumă? Înseamnă tot confortul pe care o pereche de încălțăminte îl poate oferi. Nu îți face griji că a trebuit să renunți la tenișii tăi preferați, pentru că sandalele wedge cu talpă din gumă te vor face să prinzi drag de ținutele feminine și elegante de primăvară/vară.

Sandale cu platforma

Sandale Mustang

sursa foto front page: shutterstock/ MRProduction

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.