Setari Cookie-uri

Advertorial Ce pantofi vei purta vara asta? Colecția CCC Shoes & Bags îți aduce modele stylish inspirate de cele mai noi tendințe

Pregătește-te pentru o vară stylish și extrem de colorată în materie de pantofi și accesorii!

De la teniși shiny și balerini delicați în culori nude la sandale cu toc cui, de la espadrile cu aplicații la pantofi escarpen cu vârful ascuțit, vara asta modelele trendy sunt numeroase, ușor de purtat, iar posibilitățile de combinații stylish sunt la îndemână.

Colecția CCC Primăvară-Vară îți aduce cele mai noi tendințe din lumea modei și îți permite să fii fashionable în fiecare zi, să îți exprimi stilul personal prin culori, forme și texturi variate. În materie de noutăți, șlapii de tip mules cu nod sau fundă, platformele în culori calde, pantofii cu motive animal print și sandalele cu toc gros sau cui și barete în jurul gleznei sunt cele mai populare în acest sezon. În privința culorilor, se remarcă două tendințe: culori dulci, nude, pastelate, pe de o parte, și culori tari, vibrante, neon, pe de altă parte, iar ambele categorii se bucură de succes în mod egal.

Night out

Shiny, cu efecte argintii sau aurii, pantofii eleganți, stiletto și sandalele cu toc înalt și subțire sunt elementele cheie pentru un party sau o seară specială petrecută în oraș și te vor face să strălucești!

ccc ccc

Festival look

Vara asta, la festivalurile de muzică, nu vei da greș cu ghetele în stil cowboy - te vor ajuta să îți eliberezi spiritul wild și creativitatea. Arată grozav în stilizări boeme și îmbrăcăminte stil boho. În plus, se potrivesc perfect și cu un outfit cu vibrații rock. Trendul Western este omniprezent – o revenire a clasicului, însă cu un nou șarm.

ccc

Elemente decorative

Paiete aurii sau argintii și strasuri vin în completarea unui design atrăgător atât pentru pantofi, cât și pentru espadrile și chiar teniși. Încălțămintea casual din acest sezon împrumută din strălucirea stilului de party, dar lasă deoparte notele pretențioase, fiind ușor de combinat cu outfituri lejere, de zi.

ccc

Modele estivale

Șlapii de tip mules cu nod sau fundă și platformele cu talpa de plută sau cu aspect de paie vor fi atracția acestei veri. Comodă și ușor de asortat, această încălțăminte se potrivește excelent cu orice tip de ținută lejeră de vară.

ccc

Alege cei mai trendy pantofi de la CCC și creează o ținută prin care să te simți stylish și fresh vara asta!


Kudika
26 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.