Setari Cookie-uri

Cum să te îmbraci la un botez - reguli pentru bărbații cu stil

Abordarea ținutei pentru un botez la care urmează să iei parte nu este, însă, o misiune așa de dificilă pe cât ți s-ar părea.

Un botez este un eveniment special, pentru care ai nevoie de un outfit pe măsură. Chiar dacă nu este o ocazie ce necesită o ținută la fel de sofisticată precum o nuntă, de exemplu, și de această dată va trebui să lași deoparte jeanșii preferați.

Abordarea ținutei pentru un botez la care urmează să iei parte nu este, însă, o misiune așa de dificilă pe cât ți s-ar părea. Trebuie doar să știi mici reguli pe care, odată ce le-ai aplicat, vei obține o ținută care să se potrivească evenimentului și care să te avantajeze perfecte.

Dress code-ul la botez: ce porți la ceremonia religioasă

Practic, sunt șanse mici să dai greș cu ținuta ta atunci când mergi la un botez, dacă gazda evenimentului nu impune un cod vestimentar. Așadar, paleta ta de opțiuni este în acest caz una destul de variată, motiv pentru care poți purta, în principiu, orice outfit inspirat de stilul smart.

Citește și:

Pentru alegerea ținutei potrivite, ține cont de faptul că botezul cuprinde două părți, respectiv ceremonia religioasă și petrecerea în cinstea micuțului sau micuței.

Ideal este să optezi pentru două ținute separate, pentru fiecare dintre cele două momente ale botezului.

În privința ceremoniei de la biserică, sfatul nostru este să faci o alegere sigură, cât se poate de decentă și de elegantă: un costum bine croit, care să te avantajeze. Referitor la culoare, cel mai indicat este să optezi pentru tonuri de gri, având în vedere că acest moment al botezului se desfășoară de cele mai multe ori după-amiaza.

În alegerea costumului ia în calcul și sezonul în care se petrece evenimentul. Pentru vară poți opta pentru un costum bărbătesc subțire, însă iarna este cel mai bine să porți un costum din lână.

Citește și:

Cum te îmbraci la petrecerea de botez

Ținuta pentru petrecerea de după trebuie să emane, de asemenea, bun gust. De data aceasta, fiind vorba despre un eveniment care se petrece seara, una dintre cele mai inspirate opțiuni este să alegi un costum bleumarin.

Acesta este un look reușit care înlocuiește cu succes o variantă banală, anume aceea a clasicului costum negru.

Asortează costumul bleumarin cu o pereche de pantofi de culoare neagră sau maro și vei arăta fără de cusur!

Alegerea soft: pantalonii chino

Mulți bărbați fug de ținutele prea elegante, despre care consideră că le creează disconfort. Dacă te numeri și tu printre ei, atunci ai o alternativă smart-casual la costumul masculin: pantalonii chino.

Acest model de pantaloni a devenit foarte popular în zilele noastre și este o piesă vestimentară versatilă, care se poate asorta foarte ușor cu multe dintre hainele care se regăsesc în garderoba masculină. Poți alege cămăși pentru bărbați cu mânecă lungă de la bolf.ro care se potrivesc foarte bine cu acest gen de pantaloni. În picioare poți purta mocasini sau chiar pantofi Oxford, dacă vrei o variantă mai elegantă.

Citește și:

Pantalonii chino sunt potriviți mai degrabă pentru sezonul cald, deoarece ei sunt confecționați în general din bumbac. Deși există și pantaloni chino scurți, aceștia nu sunt o opțiune bună pentru un botez.

Alege ținuta pentru botez urmând sfaturile din acest articol și nu vei da greș!

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.