Setari Cookie-uri

Papuci deosebiți pentru evenimente deosebite

Materialul de față este despre acei papuci pe care îi încalți atunci când ieși la plimbare, atunci când mergi la o întâlnire, când faci cumpărăturile în mall și uneori chiar și atunci când mergi la plajă.

Nici papucii nu mai sunt ce au fost odată, cum e vorba aia, dar nu putem decât să ne bucurăm pentru metamorfozarea prin care au trecut. Papucii din ziua de astăzi sunt atât de diferiți și atât de frumoși încât îți și pare rău dacă îi cumperi doar ca să mergi cu ei la plajă sau până la magazinul de colț.

Papucii din ziua de astăzi sunt cu toc sau cu platformă și reprezintă încălțămintea potrivită pentru un eveniment în aer liber sau o ieșire în oraș cu prietenele. Iată câteva dintre modele:

Papuci din piele cu toc

Papucii din piele de la Zee Lane reprezintă modelul perfect de papuci pentru ocazii speciale.

Sunt papucii care te însoțesc la evenimentele organizate în aer liber, la întâlnirile cu prietenii sau întâlnirile de afaceri, la plimbările romantice sau interviul de angajare. Se completează perfect cu fustele bodycon, dar și cu pantalonii conici sau blugii skinny.

Citește și:

Papuci din piele

Papuci Zee Lane

Papuci cu textură strălucitoare

O pereche de papuci de zi cu zi, dar la fel de deosebită, este cea din imaginea alăturată. Nu îi poți încălța la evenimente, oricât de tare te-ai atașa de ei, însă îi poți purta ori de câte ori vrei să te simți liberă și fabuloasă. Este perechea de papuci cu care treci peste primăvară, peste vară și chiar peste toamnă, fiind uneori utili și când urci sau cobori câteva etaje până la vecina, pe timp de iarnă.

Papuci cu platforma

Papuci cu platformă

Papuci cu fundă

Ai zâmbit, nu-i așa?! Cine nu ar face-o la vedere unei drăgălășenii cum sunt papucii din imagine?! Eu nu doar că am zâmbit, dar am plasat și comanda. Mult prea frumoși ca să nu îi ai în colecția de încălțăminte de vară și, atenție, sunt la un preț accesibil pentru toate buzunarele. Propun să profiți de reducere și să îi achiziționezi dacă ți-ai propus ca vara asta să porți doar fustițe și rochițe.

Citește și:

Papuci cu platforma

Papuci Bullboxer

Papuci cu platformă

Culorile verii sunt portocaliu, galben, verde, bleu, roz și toate celelalte nuanțe pastelate care aduc căldură, zâmbete și energie pozitivă. De aici tragem concluzia că și ținutele noastre de vară trebuie să fie pline de culoare.

Am înțeles, nimic nu te scoate din outfit-urile tale all black, dar asta nu înseamnă că și încălțămintea este obligatoriu sau la fel. Ce spui de o pereche de papuci portocalii? Sunt confortabili și ușor de purtat.

Papuci cu platforma

Papuci cu platformă

Papuci cu toc

Tot o pereche de papuci elegantă este și perechea de papuci cu toc din piele întoarsă. Se poartă fără rețineri la birou, fiind ideală pentru ținutele elegante, business și smart casual. Papucii cu toc de la Parfois sunt extrem de ușori și de confortabili, abia dacă îi vei simți în picioare atunci când pășești cu grație prin fața oamenilor.

Citește și:

Toți te vor admira pentru încrederea de sine de care dai dovadă, pentru că, știi deja, hainele și încălțămintea pe care le porți trădează felul în care te simți în pielea ta.

Papuci cu toc

Papuci Parfois

Papuci din piele întoarsă

Atunci când îți iese în cale perechea de pantofi/sandale/papuci care te cucerește la prima vedere, nu sta pe gânduri, cumpăr-o imediat!

De ce? Pentru că există posibilitatea să nu mai găsești una la fel, pentru că este posibil să se vândă repede, pentru că s-ar putea să rămâi cu regrete dacă nu o faci și pentru că viața este mult prea scurtă ca să avem rețineri când vine vorba de lucrurile mici care ne bucură.

Spun asta pentru că tocmai ce am în fața ochilor papucii în care vreau să îmi petrec toată vara.

Citește și:

Papuci cu platforma

Papuci cu platformă

Tu ce perechi de papuci ai pune în coșul de cumpărături?

sursa foto front page: shutterstock/ by floral deco

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.