Setari Cookie-uri

Cununia civilă: 6 modele de rochii elegante pentru marele eveniment

Când vine vorba de cununia civilă, de rochia pentru cununia civilă, decizia este ușoară – te îmbraci așa cum îți poftește inima, în ce te simți tu cel mai bine.

Poate să fie o salopetă sau poate să fie o fustă, poți să optezi pentru adidași sau pentru confortabilele espadrile, ori poți să alegi una dintre rochiile din materialul de față.

Ah, am uitat să menționez, dar presupun că ți-ai dat seama, că vorbim de rochia pentru cuninia civilă la care tu ești mireasa, nu invitata. Așadar, ce alegi să porți?

Rochie albă din stofă și dantelă

Pentru cununia civilă nu este obligatoriu să porți o rochie albă, dar pentru că are un farmec aparte, încep prezentarea cu modelul de rochie pentru cununia civilă care mi s-a părut absolut fabulos.

Este rochia care pune în valoare pe oricine își dorește să emane eleganță și feminitate, pe oricine își dorește să trăiască clipe unice și să rămână în amintirea tuturor, este rochia perfectă pentru mireasa care pășește fericită în fața stării civile, la brațul celui care o face să se simtă completă.

Citește și:

Rochie cununie civila

Rochie albă midi

Rochie albastră cu un umăr și fundă

Albastru este o alegere îndrăzneață, dar și printre preferatele femeilor care se cunună civil. Dacă nu este alb, nu este roz și nici roșu, atunci clar este albastru... cum spuneam, în top 5 preferate. Bineînțeles, rochia albastră trebuie să fie una cu totul și cu totul deosebită, trebuie să aibă o croială aparte și să îți sublinieze formele.

Nu opta pentru o rochie lungă, o rochie lungă de culoare albastru este mai repede o rochie pentru nașe sau domnișoare de onoare, nicidecum pentru o mireasă.

Rochie cununie civila

Rochie albastră în cloș

Rochie somon cu broderie și tull

Dacă ești o mireasă tânără, rochia scurtă cu broderie și fustă din tull este pentru tine. Nuanța somon este dulce și inocentă, în timp ce partea de sus a rochiei lasă la vedere puțină îndrăzneală.

Citește și:

Urmează să devii o femeie măritată, inocența nu își mai are nici rostul și nici farmecul în acest nou statut. De îndată ce vei semna actele te vei transforma într-o femeie puternică, singură pe ea și independentă, dar poți să mai joci încă rolul de tipă inocentă până atunci.

Rochii elegante

Rochie somon scurtă

Rochie ivoire cu umerii goi

Dacă nu este alb pur, atunci să fie alb ivoire, pentru că o altă rochie superbă și potrivită pentru un eveniment important cum este cununia civilă este și cea din imagine.

Inocentă și îndrăzneață în același timp, rochia în cloș cu umerii goi este cea care se ridică la nivelul tuturor așteptărilor. Te vei simți în largul tău, te vei simți specială și te vei simți femeie. Poart-o cu sandale cu toc fin sau cu pantofi stiletto.

Citește și:

Rochie alba

Rochie ivoire în cloș

Rochie roz deschis cu aplicații cusute manual

Nu este nimic ciudat în a purta la cununia civilă o rochie pe care poți foarte ușor să o îmbraci și la locul de muncă. Mai ales când este vorba de rochia din imaginea de mai jos.

Rozul dulce și aplicațiile cusute manual o transformă într-o piesă vestimentară unică, o piesă vestimentară pe care o îmbraci atunci când semnezi actele de căsătorie, dar pe care poți mai apoi să o îmbraci și la altfel de evenimente.

Rochii elegante

Rochie roz în cloș

Rochie roz cu decolteu în V și cordon

Pentru miresele care nu vor să transforme evenimentul într-un mare tam tam, nici rochia pe care o vor purta nu va fi ceva extravagant. Cel mai bine se vor simți într-o rochie midi care pică ușor pe corp, un model ce poate fi purtat atât cu pantofi cu toc cât și cu pantofi casual. Pentru că, așa cum spuneam, nu este obligatoriu să porți tocuri și rochie super elegantă la cununia civilă, ci poți foarte simplu să mergi în blugi, tricou și adidașii preferați.

Citește și:

Rochii cununia civila

Rochie roz cu cordon

sursa foto front page: shutterstock/ by pha88

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.