Setari Cookie-uri

Accesorii vestimentare pentru bărbaţi care nu se vor demoda niciodată

Chiar dacă domnii nu deţin la fel de multe obiecte vestimentare şi accesorii precum partenerele lor, din garderoba acestora nu trebuie să lipsească câteva piese esenţiale, care să completeze armonios fiecare ţinută.

Cu siguranţă fiecare bărbat deţine o pălărie sau o cravată, dar nu ştie întotdeauna cum să le combine, pentru a crea un efect cool şi modern. În acest articol, îţi prezentăm care sunt accesoriile pentru bărbaţi care nu se vor demoda niciodată şi în ce context se pot purta, pentru un look de invidiat!

Şepcile

Pentru a adopta ţinute lejere de zi cu zi, orice bărbat trebuie să aibă în arsenalul său de accesorii o şapcă. Cum de la sport la fashion nu este decât un singur pas, aceste şepci se integrează de minune în ţinutele casual, depăşind de multă vreme sfera stadioanelor de fotbal. Şapca reprezintă accesoriul necesar atunci când un bărbat doreşte să includă în ţinuta lui un element sport, indiferent de momentul zilei. Chiar dacă optează pentru şepcile clasice, de la branduri renumite sau pentru cele de tip baseball, bărbaţii pot alege o şapcă, pe care să o poarte chiar şi în momentele în care nu se înregistrează temperaturi ridicate. Poţi comanda şepci originale pentru bărbaţi, care asigură o ventilare optimă, fiind confecţionate din materiale uşoare, cu uscare rapidă, pe care să le integrezi rapid în ţinutele casual. Aceste şepci continuă să fie la modă, fiind preferatele domnilor pentru zilele relaxante, în aer liber.

Citește și:

Genţile

Un alt accesoriu de nelipsit din garderoba domnilor este geanta, extrem de utilă, care poate completa perfect o ţinută. Pentru a evita pierderea documentelor, a laptopului sau a echipamentului sportiv, vei avea întotdeauna nevoie de o geantă, pe care o poţi alege în funcţie de material, dimensiuni sau stil de viaţă. De exemplu, pentru un om de afaceri sau pentru un angajat în vânzări, servieta trebuie să fie un accesoriu obligatoriu. Pe lângă faptul că este foarte practică, va crea o primă impresie bună în cadrul întâlnirilor cu posibilii parteneri. Pentru a te bucura de o servietă pentru cât mai mult timp, este indicat să alegi un model din piele, care să reziste. Pe de altă parte, dacă eşti o persoană activă, care merge des la sală, vei avea nevoie de o geantă sport, pentru a avea la îndemână echipamentul necesar. Aceste genţi se găsesc în multe modele şi culori, din diverse materiale, rezistente la umezeală, cu mânere şi barete, pe care să le transporţi uşor.

Citește și:

Ceasurile

Pentru a crea o impresie bună la locul de muncă sau la întâlnirile de afaceri, te poţi folosi de un accesoriu care să îţi pună în valoare personalitatea: ceasul! Acesta trebuie să iasă întotdeauna în evidenţă şi să se potrivească cu restul ţinutei, pentru a demonstra încredere şi siguranţă de sine. Ia în considerare alegerea unui ceas mecanic sau electronic, întrucât opţiunile în ceea ce priveşte modelele sunt numeroase! Trebuie să investeşti într-un ceas de calitate, care poate deveni cel mai bun accesoriu al tău. Modelele preferate de către domni sunt simple, clasice şi versatile, care se pot asorta cu uşurinţă. Dacă un ceas sport este potrivit pentru o ţinută casual, ceasurile elegante sunt purtate de către toţi cei care obişnuiesc să îmbrace zilnic costume şi cămăşi.

Citește și:

Cravatele

Un alt accesoriu cu stil, indispensabil pentru bărbaţi este reprezentat de cravată. Motivele pentru care trebuie să ai cel puţin o cravată în garderobă sunt numeroase:

  • Cravatele nu se poartă numai la costume, ci sunt accesorii versatile, care pot fi combinate şi cu perechea preferată de jeanşi. Alege intotdauna o cravată subţire, pe care să o porţi cu o cămaşă perfect călcată. Cu siguranţă nu ai cum să dai greş!
  • Te bucuri de o gamă variată de modele. În alegerea cravatei ideale, poţi pune accent pe culoare, material sau lungime, în funcţie de preferinţele tale. Este indicat să îţi achiziţionezi cel puţin o cravată clasică, neagră, uşor de asortat la ţinutele pe care le porţi.
  • Cravata reprezintă elementul clasic, care te poate scoate din anonimat, indiferent dacă porţi sau nu un costum croit impecabil. În plus, cravata poate reprezenta o pată de culoare în ţinuta ta. Dacă alegi un costum bleumarin sau gri închis, o cravată colorată te va scoate în evidenţă.
  • Purtarea cravatei te poate face să pari mai înalt, în cazul în care alegi un model cu dungi verticale, care crează această iluzie optică.

Indiferent dacă optezi pentru şepci, ceasuri, cravate sau genţi, acestea reprezintă accesorii vestimentare care nu îşi vor pierde niciodată farmecul şi care îţi pot complimenta ţinutele pe care le porţi. Alege întotdeauna accesorii de calitate, de care să te bucuri timp îndelungat, indiferent de model sau culoare.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.