Setari Cookie-uri

6 modele de genți pe care să contezi când mergi la festival

Sezonul festivalurilor s-a deschis și tu nu ai reușit încă să te decizi asupra ținutelor pe care le vei purta? Stai liniștită, astăzi vin în ajutorul tău cu 6 recomandări de genți care te scapă de tot stresul.

Nu, nu este o exagerare când spun că te scapă de tot stresul. Într-adevăr, contează foarte mult hainele pe care le îmbraci în cadrul unui eveniment atât de mare și de important, dar ce te faci dacă nu ai și o geantă potrivită care să îți găzduiască toate cele necesare pentru la festival? Banii, actele, telefonul, un ruj, un pachet de șervețele și restul de lucrușoare de care orice femeie are nevoie atunci când iese din casă...

Genți crossbody

Din fericire, la un festival, sau la orice alt concert la care se cere să ai mâinile libere pentru a te mișca în ritmul muzicii, poți să alegi să porți orice tip de geantă îți dorești. Recomandate sunt, însă, gențile crossbody. Sunt micuțe, dar încăpătoare, și le ai tot timpul la vedere, fără să stai cu grijă că ar putea să ți se deschidă fără să îți dai seama și să pierzi lucruri de valoare.

Citește și:

Gențile crossbody sunt ideale pentru orice tip de ținută, de la cele sport și casual, la cele boho chic și sexy.

Genti crossbody

Geantă din piele Geantă din paie

Geantă bucket de piele

Un alt model de geantă care te scapă de griji și îți oferă libertatea de a te mișca în voie este și geanta bucket. Acest model se găsește în dimensiuni de la cele mai mici la cele mai mari, fiind astfel mai încăpător decât o geantă crossbody.

Geanta bucket se potrivește de minune cu ținutele smart casual, boho chic și super feminine.

Genti din piele

Geantă din piele

Geantă rotundă cu strasuri

O femeie elegantă, doamnă sau domnișoară, o femeie căreia îi place să strălucească și să atragă toate privirile asupra ei va alege în orice moment o geantă pe măsura pesonalității sale.

Obișnuită să iasă în evidență, la un festiva va alege să poarte o geantă cu decorații și în culori deosebite. Așa cum este geanta rotundă cu strasuri argintii. Bineînțeles, ținuta în completarea căreia vine geanta cu strasuri este o ținută originală și îndrăzneață.

Citește și:

Genti pentru festival

Geantă rotundă

Borsetă din piele ecologică

Borseta este la modă. Borseta este versatilă. Și tot borseta este printre cele mai practice dintre toate tipurile de genți, atunci când vine vorba de un festival.

Când mergi la un concert în aer liber este bine să nu cari prea multe cu tine, oricât de dependentă ai fi de tot ce conține în mod normal geanta ta, așa că o borsetă vine în ajutorul tău ca să păstreze strictul necesar.

Borseta

Borsetă cu capse

Rucsac cu broderie

Mult îndrăgitul rucsac nu putea lipsi din prezentarea mea. De el avem nevoie în orice moment din zi și din noapte, indiferent de eveniment. Este cel mai încăpător dintre toate, așa că multe dintre noi îl preferă pe el pentru că nu suntem nevoie să lăsăm acasă nimic din ce nu ne-am dori. Într-un rucsac își face loc chiar și o jachetă sau o bluză de schimb în cazul în care vremea se schimbă și apar fenomene neașteptate.

Citește și:

Ca să se diferențieze puțin de un rucsac pe care îl porți zi de zi, optează la festival pentru un rucsac cu aplicații și broderie.

Rucsac

Rucsac cu broderie

Tu ce alegere faci?

sursa foto front page: shutterstock/ by ann haritonenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.