Setari Cookie-uri

6 produse care nu trebuie să îți lipsească vara asta în vacanța la mare

Planuri de vacanță? Înainte de a te grăbi să pleci, verifică-ți bagajul pentru ca aceste șase lucruri să nu îți lipsească - și pentru sănătate, și pentru frumusețe!

Când vine vorba despre idei de excursii, cel puțin vara, nu ne stresăm prea tare să alegem destinații pretențioase. O idee ofertantă va rămâne mereu o escapadă la mare. Până la urmă o plimbare pe plajă, făcută într-un weekend, te poate ajuta să îți încarci bateriile pentru următoarea săptămână de muncă. Pentru că uneori aceste concedii vin pe nepregătite - este fantastic când ești spontană! - ne-am gândit să îți facem un reminder despre ce nu ar trebui să îți lipsească. Cel puțin așa credem noi, pentru că sigur tu mai ai ceva, doar al tău, de care nu te poți priva.

Accesorii cool pentru a fi atrăgătoare pe plajă

Pareo cu buline mari

accesorii de plaja

Un pareo te poate salva când ajungi la mare. Este o piesă vestimentară extrem de versatilă care se poate purta în felurite moduri ca să te ajute cum ai nevoie mai bine. Această banală eșarfă oversize se transformă într-un accesoriu pentru o apariție romantică la plajă. Modelul găsit de noi este simplu dar de efect - verde aprins cu buline negre mari și cusături muștar discrete pe margine.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Ochelari de soare butterfly

accesorii de plaja

Ochelarii de soare nu sunt doar un moft, mai ales când ajungi la mare. Aceștia îți protejează ochii de razele solare dăunătoare. Propunerea făcută de noi este o pereche de la Guess, ochelari care au protecție UV 400. În stil buttefly, au lentile din policarbonat gri închis și ramele din plastic rezistent. Pe lângă faptul că sunt foarte atrăgători, sunt și practici.

Îi poți comanda aici

Pălărie albă de plajă cu borul lat

palarie de plaja

Am zis pălărie de plajă, dar credem că se poate purta și în oraș la plimbările zilnice. Este un accesoriu cu un design casual care poate completa diverse ținute de sezon. Parte din colecția Answear, aceasta are boruri large (circumferința de 56 de centimetri) și este confecționată din material împletit - paie naturale care lasă pielea capului să respire.

Citește și:

O poți comanda aici

Produse naturale pentru îngrijire și protecție pe plajă

Ulei de plajă cu morcov, cocos, macadamia și unt de cacao

Îți dorești, cu siguranță, să ai pielea într-o culoare de invidiat, într-un bronz durabil într-o nuanță naturală. Doar că nu trebuie să exagerezi și să optezi pentru produse de beauty care promit efecte imediate, mai ales dacă au ingrediente chimice. Uleiul de plajă de la Trio Verde nu este procesat termic și combină uleiuri ce conferă un bronz sănătos și strălucitor. Este adjuvant pentru evitarea efectelor nocive și agresive ale razelor UV, fără să usuce pielea.

Îl poți comanda aici

Gel calmant după plajă

produse pentru plaja

Ne place să credem că atunci când îți faci bagajul pentru o escapadă în vreo stațiune, nu uiți să adaugi în valiză și un gel calmant după plajă. Pentru că nu știi niciodată cât de mult te poate afecta soarele arzător, mai bine îți ajuți pielea să se calmeze și o răsfeți cu o loțiune răcoritoare. Cu o combinație benefică de ingrediente naturale, acesta hidratează și hrănește conferind elasticitate și fermitate.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Cremă de față pentru protecție solară

Arăți și te simți bine, dar nu neglija în concediul de vară să aplici și cremă de față pentru un ten îngrijit. Indiferent că ești la plajă sau nu, crema de față cu SPF (cu cât are factor de protecție mai mare, cu atât mai bine) este obligatorie în cutia de cosmetice. Crema de la Cosmetic Plant are o combinație câștigătoare între filtre organize și minerale. Dar și extracte de ceai verde, ulei de măsline, pantenol pentru a evita arsurile și îmbătrânirea prematură a tenului grație însușirilor emoliente.

O poți comanda aici

foto: By Kzenon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.