Setari Cookie-uri

Costume de baie mărimi mari pentru o vară 2019 fără griji

Iubindu-ți corpul îi vei face și pe ceilalți să te respecte și să te admire, așa că pentru vara lui 2019 alege din minunatele costume de baie în mărimi mari și fii pregătită să cucerești litoralul!

De cele mai multe ori, tot ce contează este atitudinea. Se spune că haina face pe om, dar și omul face haina. Poate că ai remarcat cât de bine arată unele persoane din jurul tău, câtă strălucire emană, îmbrăcate fiind într-o banală pereche de blugi și un tricou simplu. Secretul lor? Se simt bine în pielea lor și asta le ajută să atragă pe toți de partea lor.

Lucreză și tu cu tine, dacă știi că ai probleme cu încrederea de sine, și ai să vezi cum situația se schimbă în favoarea ta. Începe din acest moment și pregătește-te intens pentru zilele pe care le vei petrece la malul mării sau la pisicină. Am pentru tine și costumele de baie care îți vor da un bust de încredere:

Costum de baie două piese

Sunt absolut convinsă că cele mai multe dintre voi preferă costumele de baie negre, așa că încep această prezentare cu un costum de baie în două piese, care este disponibil în mărimi mari în magazinele online. Știm deja că negrul subțiază, la fel și bronzul... deci ai toate motivele să pășești pe nisipul fierbinte încrezătoare, cu un zâmbet larg și o stare de bine molipsitoare.

Citește și:

Costum de baie doua piese

Costum de baie două piese

Costum de baie tankini

Tankini este denumirea costumului de baie preferat atât de femeile voluptoase, cât și de tipele cu dimensiuni de Victoria’s Secret.

Este un costum de baie întreg prevăzut cu o mini-rochie pe deasupra, ideal pentru zilele în care a mai multă activitate pe plajă – drumuri de la bar la șezlong, drumuri de la psicină în camera de hotel, etc, atunci când nu vrei totuși să lași prea mult(e) la vedere.

Costum de baie intreg

Costum de baie întreg

Costum de baie două piese

Încă se poartă costumele de baie din două la care diferă sutienul de slip. Sutienul negru și slipul cu imprimeu floral, ori sutienul cu imprimeu și slipul într-o singură culoare, nu contează, important este să îți placă și să te facă să te simți bine în pielea ta.

Citește și:

Nu uita să își achiziționezi o eșarfă sau un halat de plajă cu care să te acoperi atunci când este nevoie. Nu știi niciodată ce se ivește și ai nevoie să te acoperi.

Costume de baie marimi mari

Costum de baie două piese

Costum de baie cu imprimeu

Despre costumul de baie din imaginea de mai jos se spune că este confecționat din materialul italian Carvico, cu lycra, confortabil și elegant, cu proprietăți de uscare rapidă. Sutienul este tip bustieră – un tip de sutien din ce în ce mai iubit de reprezentantele sexului feminin, iar slipul este cu talie înaltă, prevăzut cu benzi strappy (părțile laterale).

Costum de baie doua piese

Costum de baie două piese

Costum de baie sexy

Nu contează câte kilograme ai, nu contează dacă ai bustul mare sau mic, tu ai dreptul să fii senzuală și sexy!

Lasă-i pe ceilalți să întoarcă capetele după tine și să vorbească ce le vine, punem pariu că te vor invidia pentru starea de bine pe care o transmiți? Până la final de zi câtiva vor vrea chiar să vă împrieteniți, așa că fă-ți curaj, pune costumul de baie pe tine și treci la atac!

Citește și:

Costume de baie marimi mari

Costum de baie două piese

Costum de baie fără burete

Pentru că ai fost deja înzestrată cu un bust generos, nu mai ai nevoie de un sutien cu burete, ci de un sutien care să îți ridice sânii și să creeze un decolteu frumos.

Să nu uiți niciodată că o femeie cu o forme voluptoase nu este neapărat o femeie cu multe kilograme în plus, așa cum se grăbesc alții să judece, o femeie cu forme voluptoase poată să aibă un trup frumos, lucrat la sală, dar așa să îi fie conformația. Așa că fii mândră de tine și bucură-te!

Costum de baie doua piese

Costum de baie două piese

sursa foto front page: shutterstock/by olesia bilkei

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.