Setari Cookie-uri

Pantofi de mireasă pentru picioare fericite

Pantofii de mireasă sunt așa cum îți dorești tu să fie. Este cea mai importantă zi din viața ta, cel mai emoționant eveniment, iar tot ce contează este ca tu să te simți cea mai frumoasă femeie din lume.

Însă, pentru ca acest scenariu să fie posibil ai nevoie de o pereche de pantofi care să îți ofere confort și eleganță în același timp. Există așa ceva? Există și este posibil ca tu să reziști cu ei în picioare mai mult ca niciodată!

Să mulțumim, așadar, celor care au oferit pantofilor de mireasă diferite forme, astfel încât cine îi încalță să nu mai sufere de dureri sau de picioare umflate. Iată și câteva dintre modele:

Pantofi albi cu toc subțire

Începem prezentarea cu clasica pereche de pantofi de mireasă – pantofii albi cu toc. Nu se vor demoda niciodată. Ei au fost primii și vor rămâne în topul preferințelor atunci când vine vorba de pantofi de nuntă. Rochia albă și pantofii albi cu toc subțire sunt ceea ce reprezintă cu succes mireasa.

Citește și:

O singură sugestie: alege tocul care te avanjează.

Pantofi albi

Pantofi albi

Pantofi roz cu toc mic

Pentru că pantofii de mireasă s-au dovedit în repetate rânduri a fi destul de inconfortabili, foarte multe femei au renunțat la farmecul pantofilor cu toc înalt și subțire în favoarea confortului oferit de pantofii cu toc mic.

Asta nu ar trebui să deranjeze pe nimeni, întrucât pantofii cu toc mic nu doar că sunt super confortabili, însă au și un farmec aparte. Pantofii din imagine se potrivesc în special mireselor retro.

Pantofi de mireasa

Pantofi roz

Pantofi roz din piele întoarsă

O mireasă visează să fie specială, visează să strălucească la exterior, dar și pe interior, visează să pășească încrezătoare în fața altarului și să danseze cât e noaptea de lungă. Și cum altfel ar putea fi posibil dacă nu cu o pereche pantofi de mireasă cu adevărat deosebiți?!

Citește și:

Pantofii din piele întoarsă, roz prăfuit, cu toc înalt și subțire sunt pentru acelea dintre voi care își asumă orice risc pentru a se simți ca niște dive.

Pantofi de nunta

Pantofi din piele întoarsă

Pantofi galbeni cu vârf ascuțit

Printre cei mai confortabili pantofi de mireasă se numără pantofii decupați, aceia care lasă piciorul să respire și să stea lejer, chiar dacă au vârful ascuțit. Pantofii galbeni din imaginea de mai jos sunt potriviți pentru miresele care se cunună civil sau care aleg o rochie de mireasă atipică. Fii îndrăzneață și poartă ce îți dorești tu, nu ce îți impun ceilalți. La nunta ta ești mireasa care vrei tu să fii.

Pantofi de mireasa

Pantofi cu vârf ascuțit

Pantofi albi cu imprimeu

Am văzut și m-am bucurat să văd foarte multe mirese care au ales în schimb pantofilor albi sau a celor nude pantofii multicolori. O explozie de culoare care pune și mai bine în valoare o rochie de mireasă de un alb imaculat.

Citește și:

Pantofii multicolori se găsesc în diferite modele, cu imprimeuri florale, imprimeuri geometrice, buline, dungi sau puncte.

Pantofi albi

Pantofi albi

Pantofi pumps din piele

Așa cum spuneam, pantofii cu toc mic, sau pantofii pumps, sunt printre preferații mireselor de pretutindeni. Sunt de departe cei mai confortabili, dar se poate spune despre ei că sunt și ușor pretențioși, pentru că nu se potrivesc chiar cu toate tipurile de rochii de mireasă. Având în vedere că rochiile sunt de obicei foarte lungi, însă, și pantofii abia dacă se observă, poți apela la ei fără griji, dacă nu de la începutul evenimentului, mai spre final, când deja ai peste 10 ore de stat pe tocuri.

Pantofi din piele

Pantofi pumps

sursa foto front page: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.