Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente Băneasa Xclusive cu cocktailul prilejuit de prezența exclusivă a brandului V:

Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente Băneasa Xclusive cu cocktailul prilejuit de prezența exclusivă a brandului V:
Kudika
12 Iunie 2019

Seria premierelor din Băneasa Shopping City, reunite sub conceptul Băneasa Xclusive, continuă cu o demonstrație de forță a unui tânăr brand autohton, deja obișnuit cu superlativele.

comunicat de presa

Seria premierelor din Băneasa Shopping City, reunite sub conceptul Băneasa Xclusive, continuă cu o demonstrație de forță a unui tânăr brand autohton, deja obișnuit cu superlativele.

Conceptul Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tag-line „All in the Name of Fashion”. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, aici au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Joi, 30 mai, seria de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu cocktailul prilejuit de prezența exclusivă a brandului V:PM în portofoliul Victoria Gallery, exclusiv la Băneasa Shopping City! Victoria Gallery este un multibrand cu o abordare actuală a modei si o selecție modernă și contemporană. În selecția de peste 30 de branduri și designeri români se regăsesc piese vestimentare, bijuterii și accesorii ce completează garderoba oricui își dorește alternative la brandurile internaționale. Invitații s-au bucurat de colecție și au primit recomandari vestimantare în cadrul unui cocktail exclusiv, pe ritmuri optzeciste.

Brandul V:PM (Five PM) propune o formă contemporană de evening wear și a devenit rapid de la lansare o alegere a multor vedete pentru evenimentele de pe covorul roșu. Este acel brand în care te refugiezi când simți că nimic din ceea ce găsești nu ți se potrivește pe deplin. Propunerile creative din spatele brandului se adresează exclusiv femeilor curajoase, care caută alternative pentru clasicele ținute de seară. Liniile elegante ale pieselor V:PM sunt completate de materiale impecabile și detalii surprinzătoare care te vor scoate din anonimat, toate sub ochii atenți ai celor două experte în modă și trenduri.

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producții proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri