Setari Cookie-uri

Geantă sau ghiozdan? Cu ce pleci în mini-vacanță?

În vacanță pleci cu trolerul, știu, cu cel mai mare troler chiar, dar odată ajunsă la destinație, cu ce pleci mai departe la plimbare? O geantă elegantă și încăpătoare sau un ghiozdan confortabil și încăpător?

Ține minte: când pleci în vacanță, caută să iei cu tine strictul necesar și genți cât mai practice. Optează pentru genți încăpătoare sau pentru ghiozdane compartimentare, ușor de purtat pe ambii umeri.

Iată câteva exemple puse la dispoziție de magazinele online:

Geantă tip shopper

Geanta tip shopper se numără printre modele preferate de femeile cu un program aglomerat, întrucât este cam singura care poate să cuprindă strictul necesar dintr-o singură zi. Nu, nu exagerez când spun strictul necesar, pentru că acesta înseamnă pentru multe dintre noi mai multe lucruri și lucrușoare decât putem duce.

Cum nu știu niciodată încotro le poartă ziua sau după câte zile se vor întoarce acasă, femeile preferă geanta tip shopper pentru că se mulează oricărui stil vestimentar și face față cu brio în orice situație, la orice tip de eveniment.

Citește și:

Geanta

Geanta de umăr

Ghiozdan cu buzunar exterior

De când au apărut ghiozdanele de dimensiuni mici și medii, femeile au uitat ce este aia geantă și s-au îndrăgostit iremediabil de acest accesoriu drăgălaș.

Pentru că se poartă pe ambii umeri, dar și ca o geantă de mână, pentru că este elegant, dar și sport, pentru că este încăpător, dar și pentru că este prevăzut cu mai multe buzunare și compartimente, ghiozdanul este printre cele mai practice genți și printre cele mai folosite atunci când vine vorba de o vacanță și de drumuri lungi.

Rucsac

Ghiozdan din piele ecologică

Rucsac încăpător

Un rucsac mai mare și mai încăpător nu a făcut rău niciodată, de aceea multe dintre noi îl preferă în locul ghiozdanelor obișnuite și al trolerelor. Datorită faptului că nu este compartimentat, rucsacul este extrem de practic și este ideal în drumeții pe munte, vacanțe cu cortul și excursii fără opriri. Pentru fashonista din tine, am selectat un rucsac pe măsură de la celebrul brand Tommy Hilfiger.

Citește și:

Rucsac

Rucsac Tommy Jeans

Geantă de umăr

Geanta de umăr se găsește sub diferite forme și dimensiuni, dar când vine vorba de o vacanță, trebuie să optezi pentru o geantă de umăr de dimensiuni mari și cât mai încăpătoare. Un exemplu potrivit este geanta de umăr din imaginea de mai jos.

Este un model versatil, așa că vă poate însoți la toate plimbările, la vizitele de la muzeu, la plimbările în parc și oriunde ai mai bifat pe hartă că vrei să ajungi.

Geanta de umar

Geantă de umăr

Geantă tip rucsac

O geantă care mi-a atras atenția în mod special și nu puteam să termin acest material fără să ți-o prezint și ție este geanta tip rucsac, ideală pentru trecerile neașteptate de de la un eveniment la altul. Este prevăzută atât cu bretele pentru ambii umeri, cât și cu bretele pentru un umăr.

Citește și:

La final, este alegerea ta cum vrei să o porți și ce înfățișare vrei să îi dai. Dar ține minte că poți conta pe ea în orice moment.

Ghiozdan

Geantă tip rucsac

sursa foto front page: shutterstock/ by begalphoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.