Setari Cookie-uri

Tricouri personalizate pentru petrecerea burlăcițelor

Dacă viitoarea mireasă este preocupată cu numeroasele pregătiri pentru marele eveniment, domnișoarelor de onoare, prietenelor, surorilor și verișoarelor le revine o sarcină incitantă, dar deloc ușoară - organizarea petrecerii burlăcițelor.

Tricourile personalizate pentru petrecerea burlăcițelor sunt la mare căutare în zilele noastre, pentru că atunci când cineva drag nouă face un pas atât de important este motiv de bucurie și de laudă în toată lumea.

Așa că hai să vedem ce modele găsim disponibile în magazinele online.

Tricou Echipa Miresei

Echipa miresei poate să fie formată din două, trei, patru sau 10 persoane, din surori și prietene, din verișoare și prietene, surori și mătuși, din oricine își dorește să fie alături de viitoarea mireasă la evenimentele importante din viața acesteia. Iar pentru multe, petrecerea burlăcițelor este un eveniment deosebit.

Organizat de cele mai multe ori de domnișoara sau domnișoarele de onoare, fără ca personajul principal să fie informat dinainte, petrecerea burlăcițelor are ca scop o ultimă distracție fără limite în calitate de... domnișoară... a viitoare mirese.

Citește și:

Tricou pentru burlacite

Tricou pentru burlăcițe

Tricou pentru burlăcițe

Este posibil ca în echipa miresei să se strecoare și câteva “infractoare” care nu mai sunt de ceva timp burlăcițe, așa că acest tricou nu este pentru ele, ci a fost conceput special pentru acele prietene care nu și-au găsit încă un partener sau care pur și simplu își doresc mai mult să se distreze decât să se lege la cap.

Să nu fie cu supărare pentru viitoarea mireasă, care a ales drumul liniștit în viață alături de bărbatul de care este îndrăgostită. Norocoasa...!

Tricouri pentru burlacite

Tricou pentru burlăcițe

Tricou Bride's Girls

Viitoarea mireasă are acum toate motivele să fie fericită: se căsătorește cu bărbatul de care este îndrăgostită, urmează să îmbrace cea mai spectaculoasă rochie albă, o să fie două zile întregi în centrul atenției, o să îi aibă pe toți cei dragi alături și, în sfârșit, poate să se mândrească lumii întregi cu cele mai mișto prietene.

Citește și:

Așadar, mândria miresei nu este doar soțul, ci și gașca de prietene, la fel și mândria prietenelor este că prietena lor sparge gheața și face pasul cel mare.

Tricouri pentru petrecerea burlacitelor

Tricou pentru burlăcițe

Tricou pentru mireasă

Un tricou personalizat cu mesaj haios o să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care vor da ochii cu gașca veselă. Ca să nu fie nimeni derutat, mireasa trebuie să poarte un tricou care să o reprezinte, care să o dea de gol că ea este cea care s-a hotărât să se dedice pentru tot restul vieții unui singur bărbat. Iar acest fapt nu poate fi altfel decât un mare motiv de fericire pentru ea, așa că tricoul cu “Bling, bling, I got the ring”, o să fie cu siguranță pe placul ei.

Tricouri pentru mirese

Tricou pentru mireasă

Tricou pentru petrecerea burlăcițelor

Închipuiți-vă o zi însorită, undeva la malul mării, departe de aglomerație, dar cu câteva trupuri bine lucrate și bronzate în jur, un bar pe plajă, cocktail-uri cu umbreluțe, muzică latino, nisip fin și apă cristalină. Acolo se va desfășura petrecerea burlăcițelor. Cea mai tare petrecere a burlăcițelor din toate timpurile.

Citește și:

Tricoul ideal este cel cu mesaj simplu și plin de culoare. Să afle toată lumea cine sunteți și ce vreți!

Petrecerea burlacitelor

Tricou petrecerea burlacitelor

Tricou Best Bride

Toate viitoarele mirese ar trebui să știe despre ele că vor fi cele mai tari mirese, așa că nu au de ce să își facă griji.

Titlul de Best Bride este asociat miresei care iubește viața, își iubește prietenii și familia, care primește cu zâmbetul pe buze și bune și rele, care are mereu o vorbă frumoasă pentru oricine vine la ea, care nu își schimbă dispoziția în funcție de vreme și care are încredere în ea și în cel de lângă ea. Dacă te regăsești în această descriere, atunci tricoul ăsta e pentru tine.

Tricouri pentru mirese

Tricou pentru mireasă

sursa foto front page: shutterstock/ by studio lucky

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.