Setari Cookie-uri

Stilul boho chic: 7 accesorii must-have pentru vara 2019

Nu ai cum să nu îndrăgești stilul boho chic! Este un stil care satisface ușor preferințele riguroase ale femeilor cu diferite personalități, care vin din medii diferite și au pasiuni diferite.

Dacă te-ai decis ca vara asta să ieși, în sfârșit, din blugi și alți pantaloni care îți ascund picioare, pentru că așa ți s-a pus ție pata, boho chic este stilul pe care ar trebui să îl încerci.

Vei găsi piese vestimentare, bijuterii și alte accesorii care nu te vor scoate din zona de confort, ci te vor ajuta să te simți bine în pielea ta. Iată câteva dintre accesoriile boho chic must-have:

Cercei cu pene și scoici

Cerceii cu pene se numără printre accesoriile de bază ale stilului boho chic, dar pentru că este vară și o bună parte a timpului liber ne-o petrecem la malul mării, am optat pentru o pereche de cercei cu pene și scoici. O rochie scurtă sau midi, cu mici volănașe și cu imprimeu floral, se va bucura să facă pereche cu acești cercei, la fel și sandalele gladiator ori ghetuțele stil cowboy.

Citește și:

Accesorii boho

Cercei boho

Colier cu pandative decorative

Colierele boho sunt lungi, sunt multiple și sunt cu multe pandative, mai mici sau mai mari. Ah, și, foarte important, nu te saturi niciodată de ele, pentru că sunt pur și simplu adorabile. Colierele boho sunt bijuterii versatile, întrucât se potrivesc atât stilului elegant și romantic, cât și stilului casual și chiar sport.

Uneori este nevoie de un singur colier ca să dai un aer boho chic ținutei pe care vrei să o porți.

Stil boho chic

Colier boho

Curea boho

Cureaua joacă un rol extrem de important în definirea stilului boho chic. Se poartă la rochii, fuste, tunici, maieuri și alte bluze. Bineînțeles, curea clasică nu are ce căuta în discuție.

Cureaua boho este prevăzută cu catarame mari, cu franjuri, cu pietre, este împletită sau subțire, este oricum îți imaginezi, dar nu obișnuită. Un model deosebit este cureaua din colecția Mango, confecționată din piele ecologică.

Citește și:

Accesorii boho

Curea boho

Cercei rotunzi cu placaj

Cerceii și ei trebuie să fie foarte mari și niciodată simpli. Așa cum spuneam la început, cerceii cu pene sunt printre preferații stilului boho chic, dar la fel sunt și cei din imaginea de mai jos.

Pentru că atunci când adopți stilul boho chic nu ai cum altfel să fii decât elegantă și super feminină, cerceii mari și rotunzi se potrivesc de minune cu cele mai lejere și seducătoare rochii, dar și salopete și fuste înflorate.

Bijuterii

Cercei rotunzi

Brățări din metal

O ținută boho chic reușită este cea care are în componența sa multe brățări. Cât mai multe brățări, câteva tatuaje temporare pe alocuri și o atitudine dulce și puternică în același timp reprezintă una dintre rețetele unui outfit boho chic adecvat. Se recomandă purtarea brățărilor masive, din lemn sau din metal, pictate manual sau cu diferite imprimeuri. Indiferent de hainele pe care le alegi să le porți, brățările din metal se potrivesc de minune.

Citește și:

Bijuterii

Brățări cu pandative

Poate că stilul tău este ceva mai romantic sau poate că nu îți place să ieși în evidență atât de mult, în astfel de cazuri, accesoriile boho pe care le vei purta vor fi ceva mai finuțe, mai discrete, așa cum sunt brățările din imaginea de mai jos. Culorile nu vor fi stridente, cu pale, calde și dulci, iar dimensiunile bijuteriilor vor fi de la medii la mici și foarte mici.

Accesorii boho

Brățări multiple

Poșetă rotundă

Niciun outfit boho nu este complet fără o geantă adecvată, iar poșeta rotundă pe care o vezi în imagine este printre cele mai în măsură să te însoțească la evenimente, la întâlniri, în vacanțe și oriunde te mai poartă pașii vara asta. O poți introduce atât în outfit-urile elegante, la evenimentele importante la care trebuie să onorezi cu prezența, dar și în outfit-urile smart casual, ținutele de zi cu zi pe care le îmbraci când mergi la birou sau ieși în oraș.

Citește și:

Stil boho chic

Poșetă rotundă

sursa foto front page: shutterstock/ by halay alex

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.