Setari Cookie-uri

Admiră răsăritul la mare într-o rochie de plajă deosebită: 7 propuneri cu modele superbe

Vara asta nu te priva de o plimbare pe faleză și planifică-ți o escapadă la mare. Nu uita să adaugi în bagajul cu hăinuțe și o rochie de plajă senzațională.

Rochiile de plajă sunt la mare căutare în fiecare sezon de vară! În modele cât mai deosebite, acestea sunt un must have în garderoba de sezon și sunt musai de avut dacă ai planificat o vacanță undeva la mare. Bine, le poți îmbrăca și la piscină. Dar cu siguranță îți vor fi mai dragi dacă le aduci înapoi cu amintirea unor umblete prin nisipul încălzit de soare.

Rochie verde de plajă cu șliț frontal

rochii de plaja

Imprimeurile florale sunt definite de vacanță! Un model modern, această rochie de vară este de la Ted Baker. Confecționată din material sintetic, are imprimeu floral și decolteu în V, atât în partea din față cât și la spate. Este fără mâneci, are șliț frontal, iar în talie niște cusături ornamentale.

O poți comanda aici

Citește și:

Rochie albă de plajă tip plasă

rochii de plaja

Cu decolteu în V și accesorizat cu șnur, modelul ăsta de rochie de plajă este perfect pentru plimbările la plajă! În stil dantelat, aceasta este cu mâneci scurte, are decolteu scurt și lungime midi. Se mai adaugă la look un aspect croșetat, fasonul lejer și talia ajustabilă.

O poți comanda aici

Rochie de plajă transparentă din bumbac

rochii de plaja

O altă rochie de plajă care ne-a atras atenția este una dintr-un material transparent. Într-un albastru marin, aceasta se remarcă prin manșetele decorative multicolor, care îi conferă un aspect tineresc. Cu decolteu care se închide cu șnururi, poate fi o variantă preferată când vine vorba despre plimbat la mare.

O poți comanda aici

Rochie de plajă tip tunică

rochii de plaja

Cu broderii, această rochie de plajă roz într-o nuanță prăfuită este ușoară și lejeră, comodă. Din bumbac care lasă pielea să respire, are un model etnic - garnituri cu canaf și fronseuri. Lungimea este mini, croiala evazată, decolteul cu decupaj în V și mânecile trei sferturi.

Citește și:

O poți comanda aici

Rochie de plajă colorată

rochii de plaja

Rochia de plajă din colecția Desigual este una cu model confecționat din material ornamentat multicolor. Aceasta are o bandă elastică în talie și mâneci oversize care conferă un aspect cool. Este ornamentată cu flori pe un fundal roșu aprins.

O poți comanda aici

Rochie neagră de plajă cu închidere cu cordon

rochii de plaja

Cu croiala largă, șnur în talie și mâneci tip fluture, această rochie de plajă este una lungă. Din material subțire și textură satinată, aceasta are animal print zebră și se recomandă celor mai îndrăznețe dintre noi. Pareo este un model fain pentru cele care vor să se simtă senzuale în timp ce adulmecă briza mării.

O poți comanda aici

Rochie sport de plajă

rochii de plaja

De la Calvin Klein Jeans am optat pentru o rochie de plajă sport, pentru cele dintre voi care preferă ceva mai simplu, mai puțin pretențios. Din bumbac, are fason drept, decolteu rotund și inserție elastică pentru ușurință în purtare. Este cu pattern simplu și din bumbac.

Citește și:

O poți comanda aici

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.