Setari Cookie-uri

6 șepci moderne bărbătești pentru zile toride

În zilele caniculare de vară, alege să te protejezi de razele soarelui și poartă o șapcă pentru a evita migrenele!

Bărbații nu sunt amatori de purtat pălării sau șepci. Există cumva promovată o concepție cum că aceste accesorii sunt oricum dar nu cu stil. Doar că lucrurile nu sunt chiar așa radicale pentru că dacă sunt alese cât să se potrivească cu ceea ce există în garderobă și combinate să se vadă fain, chiar vor adăuga o notă interesantă ținutei. Unde mai adaugi că o șapcă va proteja împotriva insolației, arsurilor solare, pielea nu va fi vătămată și ochii nu vor avea de suferit. Dacă există teama că nu prea sunt opțiuni de ales, facem mai jos câteva propuneri de șepci și pălării masculine grozave. A se nota că și atitudinea pozitivă contribuie la un look de invidiat!

Șapcă unisex cu protecție solară UPF 50 Solar Chil

Această șapcă unisex de la Columbia se poate purta atât de femei, cât și de bărbați. Este un model sport care impune un outfit pe măsură și la îmbrăcăminte, și la încălțăminte. Cu cozorocul curbat și închidere velcroi, aceasta are o culoare plăcută bleumarin de vară. Este confecționată din fibre sintetice și materialul are tehnologii ca Omni-Wick, Omni-Shade, Omni-Shade UPF 50.

Citește și:

O poți comanda aici

Șapcă de baseball cu model Harry Potter

Și bărbaților le plac șepcile personalizate cu logo cu licență, iar Harry Potter este un simbol al mai mult generații. Șapca Vans cu logo Slytherin este într-un verde plăcut. Este de tip fullcap, confecționată din țesătură netedă. Are cozorocul și circumferința plata fiind 100% din bumbac (nu lasă pielea capului să transpire).

O poți comanda aici

Șapcă din paie pentru bărbați

Pentru perioada de vară când gradele din termometre sar peste normal, o șapcă din paie s-ar putea dovedi cea mai bună alegere. Aceasta este crem, de la brandul Sommer și asigură protecție împotriva soarelui puternic. Are un design simpatic, simplu, cool în care se remarcă detaliile. Iar o parte de menționat este faptul că se potrivește aproape oricărei ținute vestimentare.

Citește și:

O poți comanda aici

Șapcă stil Garka pentru bărbați

True Spin propune bărbaților o șapcă ceva mai clasică. Modelul este unul cu boruri înguste și confecționat din material neted bumbac. Circumferința accesoriului este de 56 de centimetri, ceea ce înseamnă că este echivalentul unui S/M ca mărime. Poate că nu este o șapcă cu un aspect tineresc, dar cu siguranță că domnii care preferă ceva mai retro o vor aprecia.

O poți comanda aici

Șapcă cu pânză la spate pentru bărbații activi

Această șapcă trucker cu logo contrastant Varsity este de la marca Superdry, iar logo-ul brodat este vizibil pe partea din spate. Bleumarin închis, aceasta se remarcă prin faptul că în partea din spate are o zonă cu inserții de plasă pentru a permite pielii capului să respire. Stil casual, are bandă ajustabilă și este perfectă pentru sezonul primăvară-vară.

Citește și:

O poți comanda aici

Șapcă în stil anii ‘60

Vintage și modern în același timp! Se poate cu șapca în stil Goorin Brothers Gingham. Poți pași cu încredere în dogoarea zilelor pentru că această pălărie îți asigură protecție. Cu print discret în carouri, are un logo detaliat pe spate și este confecționată din bumbac ce asigură răcoare. O bandă împotriva transpirației oferă confort suplimentar.

O poți comanda aici

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.