Setari Cookie-uri

Încălțăminte pentru festival - confortabilă și la modă

Încălțămintea pentru festival trebuie să fie, în primul rând, confortabilă și super cool, iar printre preferatele petrecărețelor de toate vârstele se numără ghetele joase, espadrilele și adidașii.

S-a deschis sezonul festivalurilor, iar primul dintre cele mai importante - Neversea - este la doar câteva zile distanță.

Dacă nu te-ai hotărât încă ce o să porți și cum o să arate outfit-ul care să te pună cel mai bine în valoare, cu siguranță recomandările mele de încălțăminte pentru ajutor o să îți fie de mare folos și o să te scape de o mare bătaie de cap.

Știi că sunt unele persoane care pun mare preț pe încălțăminte și că pantofii din picioare reprezintă o carte de vizită?! Dacă stresul cel mare era că nu ai încă idee cum să îți coafezi părul și cum o să fie machiajul, mai bine ți-ai îndrepta atenția către încălțăminte.

Încălțăminte pentru festival: Espadrile

De ce espadrile? Deoarece, nu doar că sunt super comode, însă reușesc să se integreze ușor la orice festival, indiferent de muzica pe care urmează să dansăm o zi și-o noapte întreagă. Se potrivesc de minune atât cu fuste și rochii, cât și cu pantaloni, blugi și salopete. Cum spuneam, espadrilele sunt pentru orice tip de festival, dar și pentru orice stil vestimentar și orice tip de personalitate.

Citește și:

La urma urmei, important este ca picioarele să se bucure de confort și reziste până la încheierea evenimentului.

Espadrile

Espadrile roz Espadrile roșii

Încălțăminte pentru festival: Ghete

Pot fi și 40 de grade afară, dacă moda o cere... facem sacrificii. Rezistăm mai bine de 12 ore încălțate în ghete atâta timp cât outfit-ul nostru este perfect și ne ajută să atragem toate privirile asupra noastră. Dacă vrei, totuși, să nu te pierzi cu firea de la prea multă căldură, propun ca ghetele să se poarte doar cu pantaloni scurți, fuste și rochii scurte. Mai exact, să ai cât mai puține haine pe tine.

În partea de sus poți opta pentru o bustieră sau un top vaporos și, eventual, fără sutien. Ce zici, te ține?

Incaltaminte pentru festival

Ghete decupate Ghete cu plasă

Încălțăminte pentru festival: Pantofi sport

Pantofii sport, atât adidașii cât și tenișii, nici nu mai au nevoie de vreo prezentare. Oriunde îți arunci privirea, acolo vezi cel puțin 3 din 5 persoane care poartă acest tip de încățăminte. Și nu oricum, ci cu mândrie. Când vine vorba de adidași și teniși, nu doar cei aflați în public îi poartă, ci și artiștii invitați să întrețină atmosfera. Se poartă tenișii înalți, tenișii tip gheată, se poartă adidașii Fila, adidașii cu talpă înaltă, se poartă pantofii sport pentru că sunt cei mai în măsură să te însoțească la toate evenimentele importante cu muzică.

Citește și:

Pantofi sport

Adidași Fila Adidași tip gheată

Tu te încălțăminte preferi când vine vorba de confort?

sursa foto front page: shutterstock/ by halfpoint

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.