Setari Cookie-uri

Cu chef de hoinarit: 5 modele de genti de plaja in care sa iti incapa voia buna

Planuri de vacanță? Nu uita să “îndeși” în bagajul de călătorie și geanta de plajă dacă ajungi la mare - îți va fi perfectă pentru sezonul acesta de escapade la bălăceală!

Atunci când pleci la mare nu uiți să îți faci o listă cu cele trebuincioase pentru plajă, pentru mare, pentru a preîntâmpina diversele evenimente distractive. Ai în vedere să alegi costumul de baie perfect, să iei cremă cu factorul de protecție potrivit și multe altele. Însă multe dintre cele de care ai nevoie când ajungi la mare - ochelari, prosop, pălărie - sunt înghesuite într-o geantă de plajă. Iar asta trebuie să arate minunat! Motiv pentru care ne-am gândit că e rost să venim cu câteva propuneri - iacă-le:

Cele mai frumoase modele de genti de plaja

Geantă de mare cu model cu perforații din paie

genti de plaja

Model shopper, această geantă este din paie de hârtie și are un aspect rustic, unul care se potrivește în decorurile cu stuf de prin stațiuni. Este de la brandul Undercolors of Benetton și este bej model tote. Are un singur compartiment, două mânere tubulare și este cu siguranță extrem de încăpătoare!

Citește și:

O poți comanda aici

Geantă de plajă cu model de sezon

genti de plaja

De la Barts am găsit o geantă de plajă cu un imprimeu de sezon - corali! Pentru că, nu-i așa, fauna și flora de pe litoral sunt extrem de importante și ofertante. Într-o combinație chic de alb și galben aprins, aceasta se potrivește la plimbările la mare. Stil casual, din pânză, are un singur compartiment și închidere cu capsă. Atrage atenția prin modelul grafic.

O poți comanda aici

Geantă de plajă cu mânere largi și model împletit

genti de plaja

O geantă foarte frumoasă este una cu dungi verticale care imită un look împletit. Cu mânere de lungime medie, aceasta se închide cu capse și este confecționată din material textil plăcut la atingere. Este ușor de întreținut și foarte chic ca înfățișare grație designului cu linii orizontale.

Citește și:

O poți comanda aici

Geantă de plajă model oversize cu nuanțe albastre

genti de plaja

Ne-a atras atenția o geantă în culori albastre, în tonuri ca apa mării. Foarte frumoase gândite combinațiile de nuanțe, dar mai ales imprimeul interesant. Fără închidere sau compartimentări, are o dimensiune extrem de mare și niște mânere ușor reglabile și comode. Încăpătoare, cu siguranță că poți lua în ea tot ce ai nevoie.

O poți comanda aici

Geantă de plajă cu rogojină

genti de plaja

Alb-roz, micuță și discretă, această geantă pare să comprime toate nevoile unei plimbări la mare - accesoriu pentru cărat lucruri, așternut de întins pe nisip. Poate părea ceva mai tinerească, dar este cu siguranță destinată multora dintre noi indiferent de vârstă. Ne place pentru că este simplă și compactă.

Citește și:

O poți comanda aici

foto: By TravnikovStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.