Setari Cookie-uri

Salopete de vară pentru orice moment din noapte și din zi

Simte-te bine în pielea ta indiferent de hainele pe care le porți! Și haina face pe om, dar și omul are puterea să transforme orice articol vestimentar banal într-unul cu totul și cu totul deosebit.

Salopeta este piesa vestimentară care avantajează orice siluetă, așa că nu îți face griji că nu o să găsești ceva care să ți se potrivească. Există un model pentru fiecare în parte.

Mai jos găsești 6 modele pentru stiluri diferite și pentru ocazii diferite.

Salopetă cu umerii goi

Salopeta de vară trebuie să fie neapărat confecționată dintr-un material vaporos și răcoros, în culori deschise și să lase cât mai multă piele la vedere, asta însemnând să fie cât mai scurtă și fără mâneci. Un exemplu bun este salopeta cu umerii goi din imagine. Purtată cu o pereche de sandale joase sau o pereche de pantofi sport, acest model de salopetă este ideal pentru zilele obișnuite petrecute la locul de muncă sau la plimbare prin oraș. Purtată cu o pereche de sandale cu toc, salopeta cu umerii goi capătă o notă elegantă și se poate îmbrăca la un eveniment important desfășurat în aer liber.

Citește și:

Salopeta cu umerii goi

Salopetă scurtă

Salopetă ¾ din amestec de in

Inul este un material recomandat pentru gradul de absorbție a apei și pentru proprietățile benefice ale unei fibre naturale. Pentru a ne proteja de temperaturile ridicate, specialiștii recomandă purtarea pe timp de vară a hainelor din in, dar și din bumbac. Astfel, salopetă ¾ din amestec de in este o alegere inspirată pentru orice moment al zilei. Te ferește de căldura insuportabilă, dar este și foarte lejeră și ușor de purtat. Poți să o îmbraci atunci când mergi la birou, atunci când te plimbi în parc sau ieși în oraș cu prietenii.

Salopete de vara

Salopetă din in

Salopetă tip sacou

Dacă se poartă rochia tip sacou, atunci se poartă și salopeta tip sacou. Și, crede-mă, o să fii demnă de invidiat, oriunde alegi să îți faci apariția îmbrăcată în ea. Salopeta tip sacou este cea pe care poți conta atunci când ai nevoie de o ținută elegantă pentru un eveniment important, dar și atunci când iei cina la restaurant cu bărbatul care ți-a cucerit inima. Mai mult de atât, de ce nu, este o salopetă specială care ar putea să te însoțească și la festival. Se poartă atât cu stiletto și sandale cu toc, cât și cu pantofi sport, casual.

Citește și:

Salopeta scurta

Salopetă scurtă

Salopetă în carouri

Dacă îți place să ieși în evidență și să fii diferită de prietenii tăi, atunci salopeta în carouri este pentru tine. Cum altfel crezi că te vei simți într-o salopetă roz în carouri, fără mâneci, prevăzută cu nasturi mari și cu crăpături pe picioare?! Ca și în cazul salopetelor de mai sus, salopeta în carouri se potrivește de minune atât cu pantofii sport, teniși sau adidași, cât și cu încălțămintea elegantă, pantofi sau sandale cu toc. Poart-o după bunul plac, după cum simți că te va face să te simți mai bine în pielea ta.

Salopeta lunga

Salopetă lungă

Salopetă elegantă

Am remarcat la ultimele evenimente la care am mers, fie ele botezuri, nunți, etc., că femeile optează pentru o ținută lejeră și elegantă în același timp, compusă simplu dintr-o salopetă și sandale cu toc. Și îmi place mult ideea, mai ales că sunt genul de femeie care se simte irezistibilă atunci când poartă pantaloni. O salopetă pe placul meu este cea prevăzută cu decolteu adânc și confecționată dintr-un material elegant, așa cum este cea din imagine. Nu îți face griji că nu te potrivești în peisaj, cu o astfel de salopetă nu ai cum să dai greș.

Citește și:

Salopeta eleganta

Salopetă elegantă

Salopetă albă de ocazie

Miresele sunt nonconformiste de câtiva ani încoace, motiv pentru care aleg să poarte în ziua cea mare o salopetă albă. De ce nu?! O salopetă lungă albă, cu un decolteu decent sau mai îndrăzneț, după preferințe, un toc înalt și o coafură deosebită te vor transforma într-o mireasă absolut minunată. Fii îndrăzneață și lasă oamenii să te privească! Nu ai nevoie de aprobarea și confirmarea nimănui ca să te îmbraci cu ce îți poftește inima, pentru că tu știi deja că ești frumoasă.

Salopeta eleganta

Salopetă albă

sursa foto front page: shutterstock/ by olga brik

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.