Setari Cookie-uri

6 modele de body-uri seducătoare pentru ținute lejere de vară

Crezi cumva că body-urile sunt doar piese de lenjerie intimă? Să știi că poți obține combinații uimitoare de haine cu ele și te vei simți super încrezătoare defilând în acestea!

Atunci când este vară îți este - sau ar trebui să îți fie - mai ușor să alegi ce mix and match faci în materie de haine. Ținutele sunt, la propriu, mai lejere cât să nu te mai încarci cu chestii greoaie după tine. Dacă te-ai plictisit de topurile obioșnuite și vrei să încerci ceva diferit, un body poate fi soluția ta salvatoare în materie de ținute. Ca să te convingem că ar trebui să optezi pentru astfel de accesorii vestimentare îți facem mai jos câteva recomandări.

Body alb cu împletituri la spate

modele de body-uri

Acest body tanga cu șnur încrucișat la spate se poate purta atât cu fuste, cât și cu pantaloni. Pe cât de simplu este în partea din față, pe atât de deosebit este la spate. Este confecționat din material sintetic - rayon și spandex - este foarte comod cu un model uni. Are decolteu rotund și mâneci scurte, făcând parte din linia Intimately.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Body simplu cu decolteu în V

bodysuit

Tot pentru un look de vară, ne-am orientat și către un body sport care să poată completa o ținută vestimentară mai puțin exigentă. Într-o nuanță aprinsă de violet prună, acesta are croiala slim fit și mâneci cu terminații pliabile. Închiderea este sigură cu capse - ne place și pentru că pare foarte comod și discret.

Îl poți comanda aici

Body cu model dantelat

modele de body-uri

Acesta este un body foarte sexy dar și foarte elegant care face parte din colecția Guess Jeans. Confecționat din material neted de dantelă are un look rafinat și un aspect prețios. Cu un model fain în față, unde se ascunde un decolteu semiacoperit, se poate purta cu încredere cu o fustă elegantă.

Îl poți comanda aici

Body clasic negru

Citește și:

Body din colecția Undiz cu model confecționat din material neted, acesta are cupa moale și decolteu în V. Bretelele sunt fixe și nereglabile, dar cel mai mult ne-a plăcut pentru că are un design cool cu șnururi încrucișate - atât în față, cât și în spate. Iar forma este una geometrică și atrăgătoare.

Îl poți comanda aici

Body cu animal print

Acest body maro este casual cu decolteu rotunjit fără mâneci. În tendințe, se vede grozav cu o pereche de jeans și o curea lată, putând devenind un accesoriu ideal pentru cele mai îndrăznețe care nu se tem să facă combinații originale. Este confecționat din bumbac.

Îl poți comanda aici

Body cu umerii goi

modele de body-uri

Un body sexy care are și decolteu bardot. Este cu umerii goi și mâneci scurte lăsate jos. Disponibil în mai multe culori, cel mai mult ne-a plăcut modelul pe albastru azur care ne trimite cu gândul la teme marine. Închiderea este cu capse și croiala simplă fără detalii sau printuri.

Citește și:

Îl poți comanda aici

foto prima pagina: By Dean Drobot, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.