Setari Cookie-uri

Lookbook de festival pentru o vară în tendințe

Îți oferim o provocare: vara asta fii prezentă la un festival de muzică pentru că în mod sigur nu o să regreți experiența!

Cu atât mai mult cu cât festivalurile sunt ocaziile perfecte pentru a ieși din rutina zilnică, de a-ți face amintiri pe viață și prieteni noi.

Există o mulțime de motive pentru care trebuie sa participi la un astfel de eveniment și cu siguranță ești de acord cu noi că un festival este cea mai vie pasarelă de fashion. Acolo găsești locul perfect să îți exprimi personalitatea și să îți etalezi cele mai originale outfituri.

De aceea, am pregătit pentru tine un mic lookbook de festival care să îți vină în ajutor, mai ales dacă este prima dată când participi la o astfel de aventură.

Nelipsita pălărie

Nu, nu este un clișeu vestimentar să porți pălărie la un festival, ci, din contră, un must-have. Sunt atâtea materiale, texturi și țesături din care poți alege, iar partea cool este că îți poți accesoriza pălăria cu o broșă statement sau o eșarfă într-o culoare trăznită, gata să capteze toată atenția.

Citește și:

Rochia

Materialele fluide, vaporoase sunt numai bune pentru vară, iar o rochie lungă până în pământ te poate face să te simți regina petrecerii. Astfel, poți opta pentru diverse croieli de inspirație boho-chic care duc cu gândul la independență și feminitate.

Sau ieși din zona de confort și îmbracă o rochie în stil baroc, asimetrică și cu inserții metalice. Acesta este un trend des întâlnit în 2019 potrivit pentru femeia care îmbrățișează schimbarea și iubește opulența.

Botine și nu numai

Da, ai auzit bine! O pereche de botine cowboy pictate manual o vor face până și pe Pocahontas verde de invidie. Sunt printre cele mai îndrăgite item-uri de fashion, nelipsite de ani buni din garderoba trandseterițelor veritabile. O pereche de ochelari de soare rotunzi, popularizați de artistul John Lennon, vor aduce un vibe aparte ținutei.

Citește și:

Dacă totuși nu te simți pregătită să stai cocoțată pe o pereche de botine, soluția pe care ți-o oferim este o pereche de espadrile. Confortabile, acestea îți oferă lejeritatea de care ai nevoie pentru a dansa o noapte întreagă fără grija bătăturilor.

Accesoriile

Nu trebuie să fii adepta lor ca să porți tatuaje temporare la un festival. Pielea ta mângâiată de soare va fi frumos desenată de broderiile în nuanțe aurii sau argintii ale tatuajelor temporare.

Colierele de inspirație orientală ori inelele statement încrustate cu pietre prețioase sunt fix ceea ce trebuie pentru o vară festivalieră de neuitat. Îți vindem un pont: alege un colier masiv din sârmă și din lanț în loc de curea. Fii curajoasă!

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl alegi, nu uita că atitudinea face diferența, iar festivalurile de muzică sunt locul ideal pentru a te bucura de această stare.

Citește și:

Photo credit: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.