Setari Cookie-uri

Articole vestimentare și accesorii de la Tommy Hilfiger și Karl Lagerfeld

Nu este vorba despre a te da mare că porți haine de la cele mai în vogă branduri, adevărul este că meriți să porți haine care te pun în valoare și îți oferă încredere.

Prin urmare, din când în când, face bine la sănătate (la sănătatea psihică, bineînțeles) să îți permiți un răsfăț material cum ar fi o piesă vestimentară de la designerul tău preferat. Astăzi este vorba despre Tommy Hilfiger și Karl Lagerfeld, (încă) două dintre cele mai puternice branduri de pe piață. Cu toții, femei și bărbați, ne dorim cel puțin o piesă vestimentară ce poartă eticheta lor, chiar și cel mai ieftin tricou.

Și pentru că vara este sezonul ideal pentru defilări, am pregătit o selecție de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii semnate Tommy Hilfiger și Karl Lagerferd.

Tricouri Karl Lagerfeld

Tricouri Karl Lagerfeld

Tricou Geantă Tricou

Tricourile sunt nelipsite din garderoba oricărei femei. Chiar dacă femeia elegantă din noi încearcă din răsputeri să le alunge, tricourile rămân pe poziții în topul preferințelor. Iar când vine vorba de Karl Lagerfeld, tricourile care îi poartă semnătura sunt de colecție. Și pentru că poartă această semnătură, tricourile Karl Lgerfeld sunt acceptate atât în ținutele elegante, cât și outfit-urile office.

Citește și:

Bineînțeles că nu putem spune că un outift este complet fără o geantă pe măsură. Poșeta din piele neagră cu numele lui Karl inscripționat pe ea este tot ce ai nevoie dacă vrei să fii atracția de la eveniment.

Tricouri Tommy Hilfiger

Toată lumea, de la cel mai mic la cel mai mare, îl iubește pe Tommy. Numele lui Tommy Hilfiger stă pe buzele tuturor, iar articolele lui sunt în dulapurile tuturor. Deci care este scuza ta pentru că nu ai încă în colecția de tricouri unul care poartă semnătura lui Tommy?

Pe sub un tricou, indiferent dacă alegi să îl porți cu fustă sau pantaloni, poți adăuga o bustieră din aceeași colecție, o bustieră în care mai târziu poți defila la plajă sau în sala de fitness.

tricouri

Tricou Bustieră Tricou

Încălțăminte Karl Lagerfeld

Încălțămintea confortabilă este un must-have, la fel și încălțămintea Karl Lagerfeld. Fie că vorbim de pantofi sport, sandale cu plaftormă sau pantofi eleganți, articolele de încălțăminte de la Karl Lagerferd sunt confecționate din materiale de foarte bună calitate și au un design simplu, dar deosebit. O simplă pereche de adidași câștigă simpatia adepților stilului sport, dar și ai celui elegant.

Citește și:

Și cum vară fără ochelari de soare nu există și nici măcar nu este recomandat, poți opta pentru unul dintre modele de ochelari de soare Karl Lagerfeld. Îndrăznește să ieși în evidență!

Incaltaminte

Sandale Ochelari Adidași

Accesorii Tommy Hilfiger

Să porți Tommy Hilfiger din cap până în picioare nu este deloc o alegere greșită sau neinspirată. Ba chiar este recomandat.

Așadar, adăugăm pe lista produselor pe care le poți achiziționa ceasul Tommy Hilfiger, șapca Tommy și, bineînțeles, mult iubita lenjerie intimă inscripționată cu numele designerului.

Tommy Hilfiger

Bikini Ceas Șapcă

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.