Setari Cookie-uri

Seri de vară: modele de rochii pentru întâlniri romantice

Îmi plac serile de vară care mă prind pe străzile din centrul Bucureștiului. Îmi plac serile de vară “pierdute” la terase în compania celei mai bune prietene. Dar cel mai mult îmi plac serile romantice de vară petrecute în compania lui, indiferent de locul unde ne aflăm.

Și îmi place să celebrez aceste clipe cu ținute pe măsură, potrivite stilului meu și felului meu de a fi. Este vara, iar asta înseamnă că ținuta ideală este reprezentată de o rochie.

Din fericire, când vine vorba de rochii, rar se întâmplă să fie una care să îmi displacă. Pentru că rochiile de vară care îmi plac sunt rochii confortabile, cu un design plăcut privirii și care oferă siguranță și încredere celei care le poartă.

Câteva dintre modelele de rochii ideale pentru ieșiri și întâlniri romantice în serile de vară le vei găsi în continuare. Sunt disponibile în magazinele online și la prețuri pentru toate buzunarele.

Rochie cu volănașe

Culoarea roz și volanele sunt două aspecte reprezentative stilului romantic. Așadar, o femeie romantică se va simți în elementul ei îmbrăcată într-o superbă rochie de vară în cloș, roz și cu volănașe la baza decolteului în V. Și în timp ce ea se va simți puternică și fermecătoare, partenerul ei se va simți din ce în ce mai atras de eleganța și zâmbetul ei.

Citește și:

Deși descrierea spune că este o rochie de zi, rochia cu volănașe are tot ce îi trebuie ca să te însoțească la o cină romantică.

Rochii de vara

Rochie de zi

Rochie cu imprimeu floral

Vara înseamnă simfonia culorilor și împărăția florilor. Vara înseamnă iubire pătimașă și întâlniri surpriză.

Iar vara înseamnă tot ce îți trece prin cap.

Dar nu uita de rochia maxi cu imprimeu floral și umerii goi, care se poartă atât cu pantofi casual, cât și cu sandale cu toc, ceea ce înseamnă că o poți purta atât în timpul plimbărilor romantice de la malul mării, dar și la un restaurant elegant.

Ține minte, contează foarte mult atitudinea cu care o porți. Bărbia sus!

Rochii de vara

Rochie maxi

Rochie cu buline

Atât de dulce mi se pare rochia asimetrică cu buline încât m-aș îndrăgosti și eu de mine dacă aș îmbrăca-o.

Citește și:

Aș purta-o cu bucurie la întâlnirile romantice și ori de câte ori am o zi proastă și am nevoie de ceva rapid care să mă scoată din stare. Aș purta-o ca o adolescentă rebelă sau inocentă, dar și ca o femeie puternică și independentă.

Rochii de vara

Rochie asimetrică

Ce tip de rochie de vară se potrivește stilului tău?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.