Setari Cookie-uri

Lenjerie pentru gravide și mămici

Sarcina este o experiență frumoasă pentru cele mai multe dintre femei, însă poate deveni obositoare, chiar stresantă, dacă nu ne pregătim cu toate cele necesare pentru această perioadă.

Și când spun toate cele necesare mă refer în special la hainele și lenjeria care oferă confort și ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră. Fără haine mulate care îngreunează mișcarea, fără haine care țin prea tare de cald, fără haine care nu lasă pielea să respire, ci doar haine care ne permit să ne vedem în oglindă așa cum suntem cu adevărat – cele mai frumoase femei.

Dar astăzi nu vorbim despre rochii pentru gravide, pantaloni și bluze de ieșit în oraș, ci este o prezentare a lenjeriei pe care o purtăm atât în casă, cât și la plimbare.

Neglijeuri și cămăși de noapte

Acasă reprezintă zona de confort pentru orice femeie gravidă. Acasă este locul în care aceasta își va petrece cel mai mult timp, pentru că acolo se simte în largul ei și poate să fie așa cum își dorește să fie.

Citește și:

Cum trebuie să fie o graviduță în casă? La fel de atrăgătoare ca și până acum. Neglijeurile și cămășile de noapte pentru gravide vin în ajutorul ei. Doar pentru că avem o burtică care crește de la săptămână la săptămână asta nu înseamnă că trebuie să ne îmbrăcăm în saci și să punem pe noi haine care nu ne avantajează. Din fericire, în 2019 se găsesc haine și articole de lenjerie intimă pentru gravide care ne permit să fim sexy în orice moment din zi și din noapte.

Optează pentru un neglijeu sau o cămașă de noapte care te va ajuta atât în timpul sarcinii, cât și pe viitor să alăptezi bebelușul.

Lenjerie pentru gravide

Cămașă de noapte Neglijeu

Chiloți pentru gravide

Lenjeria intimă pentru gravide trebuie să fie, în primul rând, din materiale naturale și sănătoase, mai exact din bumbac.

Citește și:

În funcție de ocazie și de outfit-ul ales, putem opta pentru slipul cu talie înaltă, fie pentru chilotul cu talie joa de outfit-ul ales, putem opta pentru slipul cu talie înaltă, fie pentru chilotul cu talie joasă. Un chilot cu talie înaltă este de mare ajutor în lunile mai puțin călduroase, când trebuie să protejăm atât burtica, cât și mijlocul nostru, iar chilotul cu talie joasă este ideal pentru lunile caniculare sau pentru zilele în care vrem să ne simțim cât mai libere.

Lenjerie pentru gravide

Chilot cu talie înaltă Chilot cu talie joasă

Sutiene pentru alăptat

Ca și chilotul, sutienul pentru alăptare trebuie să fie dintr-un material natural și ușor. Ușor, pentru că trebuie să fim întotdeauna pregătite pentru când cel mic cere să mănânce, iar asta se poate întâmpla oriunde și oricând ne este lumea mai dragă.

Citește și:

Sutienele care oferă cea mai mare doză de confort în timpul alăptării sunt cele ale căror cupe se desfac în partea superioară. Se găsesc în modele pentru toate gusturile, modele absolut superbe, fără diferențe mari între ele și sutienele normale.

Alăptatul nu trebuie să devină o corvoadă sau un motiv de rușine, așa că un model frumos de sutien pentru alăptat poate schimba situația.

Lenjerie pentru gravide

Sutien neîntărit Sutien semi-întărit

Tu ce fel de graviduță alegi să fii? O graviduță mondenă și fericită sau o graviduță care abia așteaptă să treacă perioada sarcinii?

Sursa foto front page: shutterstock/by shurkin_son

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.