Setari Cookie-uri

Masaj cu bambus pentru o talie subțire

Pentru ca talia ta să „înregistreze” efectele spectaculoase ale masajului cu bambus, terapeutul Dan Bujor ne recomandă să efectuăm cel puțin 2 ședințe de tratament pe săptămână.

comunicat de presa

Talia subțire cu masaj cu bambus se ține. Asta putem să spunem sigur și avem confirmarea din partea specialistului. „Masajul cu bambus are beneficii evidente asupra siluetei pacientelor mele. Masajul cu bambus, bunăoară, reduce circumferința zonei interesate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), de asemenea, elimină celulita din aceste zone, tonifică musculatura, stimulează eliminarea toxinelor și circulația sangvină”, explică Dan Bujor, specialist masaj cu bambus.

Dar, pentru că este important să nu uităm de unde am plecat, care să fie oare legătura dintre masajul cu bambus și talia subțire?
Masajul cu bambus este mult mai profund decât masajul simplu anticelulitic și de remodelare corporală. „Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare coporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine. Terapia este nedureroasă, fiind chiar relaxantă și plăcută”, declară specialistul.

Beneficiile masajului cu bambus:

tonifiere musculară;
fermitatea pielii;
refacerea musculară mai rapidă după efort;
combaterea celulitei;
intensificarea metabolismului celular și muscular;

Pentru ca talia ta să „înregistreze” efectele spectaculoase ale masajului cu bambus, terapeutul Dan Bujor ne recomandă să efectuăm cel puțin 2 ședințe de tratament pe săptămână.

Citește și:

Featured foto by Sofia Zhuravetc via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.