Setari Cookie-uri

Geanta plic - un accesoriu pentru orice moment al zilei

Ne place geanta plic pentru că este mică și practică. Ne place pentru că este elegantă și oferă un plus de încredere celei care o poartă.

Având în vedere faptul că femeia anului 2019 a renunțat la stilul vestimentar sport în favoarea stilului smart casual sau chiar elegant, geanta plic a devenit un model de geantă ce poate fi introdus în continuare în ținutele elegante, de seară, dar și în ținutele de zi cu zi.

Așadar, în continuare avem 4 modele de geantă plic, pentru ocazii diferite.

Geantă plic argintie

Vedem în imaginea de mai jos un bun exemplu de geantă plic cu care poți accesoriza atât o ținută pe care o îmbraci la locul de muncă, cât și o ținut de ieșit în oraș sau mers la un eveniment important.

Geanta plic argintie este cea care te scoate din impas atunci când dorești să porți blugii preferați și un tricou simplu, același model fiind potrivit pentru o rochie elegantă sau o ținută office.

Citește și:

Este o geantă încăpătoare, așa că poți să iei cu tine mai mult decât telefonul și cheile de la casă.

Geanta plic

Geantă plic de piele

Geantă plic roz

Plicul de față este un plic deosebit. Nu îl poți introduce în outfit-urile office, nici măcar în cele smart casual, însă îți va aduce laude și complimente la evenimentele de seară pe care le vei onora cu prezența. Poartă-l cu o rochie lungă tip sirenă sau cu o rochie scurtă vaporoasă, ambele modele în nuanțe calde sau nude.

Nu este nevoie să adaugi prea multe bijuterii, pentru că strălucirea lui este suficientă cât să te scoată în evidență.

De asemenea, s-ar integra perfect într-un outfit format din blugi, pantofi stiletto/sandale și un top lejer nude. Poartă geanta plic cu maximă atitudine!

Citește și:

Geanta plic

Geantă plic cu lanț

Geantă plic cu ștrasuri

Geanta plic cu ștrasuri este un alt model versatil. Este ușor pretențios atunci când vine vorba de rochii, nu se potrivește cu orice tip de rochie de seară, în schimb, dacă alegi să porți o salopetă ori un outfit smart casual, geanta din imagine este potrivită.

Dacă mă întrebi pe mine, datorită nuanței de roșu, văd această geantă plic într-o combinație de haine de toamnă. Și îmi permit să am această „fantezie” pentru că toamna ne așteaptă deja la colț.

Geanta plic cu ștrasuri este genul de model de care te îndrăgostești iremediabil și dezvolți o obsesie în a o porta.

Geanta plic

Geantă plic cu ștrasuri

Poșetă plic

Dacă a existat o vreme când plicurile erau mici și deloc practice, acea vreme a apus de câțiva ani buni, lăsând loc unor modele ceva mai încăpătoare să le vină în ajutor femeilor.

Citește și:

Poșeta plic din imagine este cea în care îți pui telefonul, cheile, pudra, rujul, oglinda, deodorantul, pastilele și câte și mai câte dorești. Pare mică, dar se face mare și devine încăpătoare, suficient cât să nu îți lipsească nimic din ce știi că ai avea nevoie cât timp lipsești de acasă.

Geanta plic

Poșetă plic

sursa foto front page: shutterstock/by erica smit

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.