Setari Cookie-uri

5 piese vestimentare sub 150 lei pe care trebuie să le ai

Este ok să aștepți reducerile pentru a îți reîmprospăta garderoba. Este ok și să "răsfoiești" paginile magazinelor online, de la prima la ultima, pentru a face alegerile potrivite.

Dar pentru că timpul nu este întotdeauna de partea noastră, am selectat eu pentru tine 5 piese vestimentare pe care ar trebui să le ai în permanență în garderobă.

Foarte important - piesele vestimentare se găsesc la prețuri sub 150 lei și sunt disponibile în toate mărimile. Eu zic că ar trebui să profiți!

Pantaloni trei sferturi

Că este vară, toamnă sau primăvară, pantalonii trei sferturi sunt acea piesă vestimentară la care poți să apelezi cu încredere indiferent de ocazie sau moment al zilei. Bineînțeles, asta ținând cont de materialul din care sunt confecționați și de modelul lor.

Spre exemplu, pantalonii trei sferturi din imagine reprezintă un model versatil, ușor de introdus în ținutele smart casual, dar și în cele elegante. Schimbă pantofii sport cu o pereche de sandale și cămașa cu un top cu bretele subțiri și o să aibă loc o schimbare de ansamblu majoră.

Citește și:

Cel mai important este că, indiferent de cum alegi să combini pantalonii trei sferturi, te vei simți confortabil și bine în pielea ta.

Pantaloni trei sferturi

Pantaloni ¾

Rochie tip cămașă

Rochia tip cămașă se menține deja de câțiva ani buni în topurile preferințelor. Și este normal, pentru că este atât de la îndemână încât nu te poți sătura de ea.

O îmbraci la locul de muncă, o îmbraci când te întâlnești cu cea mai bună prietenă, când mergi la cumpărături și chiar și atunci când ieși în club. Se înțelege de minune cu pantofii sport, adidași sau teniși, cu sandalele joase sau cu toc, cu platforme, ghete și chiar pantofi stiletto.

Poate că nu îți poți face apariția într-o rochie tip cămașă la o nuntă, însă toate celelalte evenimente importante permit purtarea unei piese vestimentare de genul.

Citește și:

Rochie camasa

Rochie cămașă

Cămașă clasică galbenă

Indiferent de stilul vestimentar preferat, cămașa este un articol vestimentar care nu trebuie să lipsească din colecția ta de haine. Chiar dacă nu ți dai seama acum când o să ai ocazia să o porți, crede-mă că acel moment o să vină inevitabil și atunci o să îți mulțumești că ai avut inspirația să îți achiziționezi una din timp.

Îți propun o cămașă de culoare galbenă, asta în cazul în care o cămașa clasică albă este prea mult pentru tine. Este un model de cămașă lejer, asimetric, din material fluid, astfel încât să nu te scoată din zona ta de confort.

Camasa

Cămașă galbenă

Fustă de blugi

Despre fusta de blugi din imagine se spune că îți oferă un vibe al anilor ’90. Și chiar așa este! Denimul cu aspect uzat, niciodată ieșit din tendințe, și-a căpătat farmecul în anii ’90 și și-l păstrează și în zilele noastre.

Citește și:

În schimb, fusta de blugi nu este o piesă vestimentară pe care o vedem des purtată de femei. Oricât de simplă ar părea, fusta de blugi este apreciată și purtată de o parte dintre reprezentatele sexului frumos, mai exact acelea dintre noi care preferă confortul și care sunt fane declarate ale denimului.

Ca în cazul mai multor articole vestimentare, fusta de blugi poate fi introdus atât în ținute sport și casual, cât și smart casual și romantice.

Fusta de blugi

Fustă de blugi

Tricou cu spatele gol

Știu că ți-ai promis să renunți puțin câte puțin la colecția de tricouri pe care o ai de mai bine de 5 ani, însă tricoul din imagine nu este un tricou oarecare.

Tricoul cu spatele gol este un articol de îmbrăcăminte la care apelezi atunci când vrei să ieși din zona ta de confort, dar nu să ieși prea mult în evidență.

Citește și:

Combină-l cu o fustă în cloș sau cu pantalonii tăi preferați. Poartă-l atât cu pantofi sport, casual, cât și cu o pereche confortabilă de sandale cu toc.

Piese vestimentare

Tricou cu spatele gol

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.