Setari Cookie-uri

Cadouri rafinate pentru cel drag: set de cravată și batistă

Nu ai nevoie de vreun motiv ca să îi faci o bucurie! Surprinde-l pe cel drag din viața ta cu un cadou cu set de cravată cu batistă!

De foarte multe ori suntem prinse în rutina noastră de cumpărături, că nu mai ținem cont de alte detalii. Și cumva neglijăm să aducem zâmbete și în viață altora. Motiv pentru care ne facem datoria și îți spunem că ar fi drăguț, din când în când, să aduci bucurii și altora. Dacă ai un om care îți face zilele mai frumoase, îi poți alege o atenție. Și nu oricum - dacă este un tip care preferă să îmbrace costume, un set de cravată cu batistă ar fi ideal. Îți facem mai jos câteva propuneri.

Set de cravată și batistă cu buline

Primul lucru care ne-a atras atenția la acest set este culoarea, un verde militar de inspirație retro. Sau cel puțin așa ni se pare nouă. Cravata este într-o culoare uni, iar batista are un print elegant cu buline discrete. Sunt din materiale sintetice, ușor de întreținut și cu un design inspirat cât să se potrivească la ținute casual.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set cravată și batistă decorativă cu imprimeu floral

Aceste două produse sunt într-un albastru deschis și cu un print de sezon, parcă rupte din tablouri care au surprins grădinile japoneze. Decorative, aceste două piese de la Next au imprimeu floral și se potrivesc celor care nu se tem să improvizeze când vine vorba despre a completa un costum.

Îl poți comanda aici

Set de cravată și batistă din mătase

Recunoaștem că acest set este ceva mai prețios și mai pretențios, dar cu siguranță că va fi un cadou-accesoriu foarte apreciat de cei mai galanți bărbați. Cum altfel, când își va gândi o ținută la modă, cu minim de efort? Pentru a-i adăuga o notă de frumusețe, îmbracă acest dar într-o cutie în aceeași temă.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set cu cravată și batistă bordo

Din mătase 100%, acest set este o combinație de culori între maro, coniac și bleumarin. Poate reprezenta un cadou de absolvire, de promovare, de noi începuturi sau pentru a felicita cu ocazii diverse. Cu siguranță că va completa un look care se va distinge printr-o înfățișare armonioasă.

Îl poți comanda aici

Set de cravată din satin și batistă decorativă

Pentru cei mai nonconformiști dintre bărbați, ne-am gândit că o idee foarte bună de cadou ar fi o cravată roz care vine la pachet cu o batistă în același ton cu combinații alb-albastru. Se livrează împreună cu un ac de cravată, aceste garnituri metalice reprezentând o adiție interesantă la o ținută de costum.

Îl poți comanda aici

Citește și:

Set de cravată și batistă neagră pentru bărbați

Nu poți da greș când vine vorba despre negru. Motiv pentru care am zis că ar fi o alegere norocoasă dacă ai opta pentru un pachet de cravată neagră și batista neagră de oferit unei persoane importante din viața ta. Plus că modelul cu flori roșii care vin în contrast se potrivesc la diverse combinații.

Îl poți comanda aici

foto: By OPOLJA, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.