Setari Cookie-uri

Haine mărimi mari: 5 modele de rochii elegante

Pentru că sezonul nunților și al botezurilor încă nu s-a terminat, am revenit cu 5 propuneri de rochii elegante mărimi mari, pentru evenimentele la care vrei să strălucești și să atragi toate privirile asupra ta.

Meriți toate complimentele, însă pentru asta trebuie să depui și tu un minim de efort. Mai exact, să dai câteva click-uri până ce finalizezi comanda la rochia care se potrivește stilului tău și mai apoi să zâmbești cu drag tuturor celor care se vor întoarce să te privească.

Pentru că, te rog să mă crezi pe cuvânt, în oricare dintre rochiile de mai jos o să arăți impecabil și o să te simți ca și cum lumea îți aparține.

Rochie din dantelă

Poate că anul ăsta este anul tău norocos și personajul principal de la eveniment ești chiar tu, pregătită să îți unești destinul cu bărbatul visurilor tale. În cazul acesta, ai nevoie de o rochie albă care să te pună în valoare și să îți ofere confortul necesar pentru atunci când semnezi actele la starea civilă.

Citește și:

Am ales pentru tine o rochie ivoire din dantelă, midi, cu mâneci scurt și decolteu rotunjit. Este genul ăla de rochie de care te îndrăgostești la prima vedere și pe care vrei să ți-o achiziționezi în diferite culori ca să o poți purta la toate evenimentele la care ai fost invitată.

Rochii elegante

Rochie din dantelă

Rochie de ocazie midi

Eleganța înseamnă atitudine. Să ții minte asta pentru atunci când îmbraci o rochie și vrei să fii complimentată. O femeie îmbrăcată în rochie nu are cum să fie altfel decât elegantă, însă atitudinea dă cu totul alt farmec hainelor pe care le poartă.

Rochia trei sferturi bej, cu broderie și sliț frontal, este o rochie pe care trebuie să o porți cu atitudinea de care vorbeam în rândurile mai sus. Ea are tot ce este necesar ca să te transforme în ceea ce vrei tu să le arăți celorlalți, dar mai departe, după ce ai pus-o pe tine, depinde doar de tine.

Citește și:

Haine marimi mari

Rochie midi

Rochie plus size lungă

Ce îmi văd ochii în imaginea de mai jos este o rochie cu totul și cu totul deosebită. Este rochia care nu te va lăsa să treci neobservată, chiar dacă ești genul de persoană care nu își dorește neapărat să iasă prea mult în evidență. Nu-i nimic, tu nu trebuie să depui prea mult efort, rochia își face singură treaba.

Este o rochie lungă, pentru că cel mai bine ne simțim într-o rochie care acoperă toate mici imperfecțiuni, prevăzută cu decolteu, pentru că este și păcat să nu lăsăm la vedere măcar puțin din calitățile cu care am fost înzestrate.

Rochii marimi mari

Rochie neagră

Rochie plus size scurtă

O să fii elegantă, o să fii dulce, o să fii feminină, o să fii puternică, o să fii cum vrei tu să fii de îndată ce vei pune pe tine această superbă rochie plus size de culoare albastră. Și ce dacă ai câteva kilograme în plus?! Ai încredere în tine și lasă-te privită!

Citește și:

Încalță pantofii potriviți, coafează-ți părul ca să te simți și mai frumoasă și nu uita să afișezi zâmbetul tău fermecător oricui te privește. Nu ai nevoie de nimic altceva în afară de tine ca să te simți bine și să îi ai pe toți de partea ta.

Rochii elegante

Rochie albastră

Compleu elegant

Și dacă îți dorești să rămâi în amintirea tuturor și să fii cea mai frumoasă invitată de la eveniment, atunci îți recomand să porți un compleu compus din rochie și sacou. Nu mi te imaginez altfel decât ca o divă, ca o femeie puternică și încrezătoare în calitățile cu care a fost înzestrata și în puterea sa.

Prin urmare, avem un costum elegant compus din: sacou cu mânecă trei sferturi, tip clopot, din țesătură subțire, dublată cu căptușeală satinată, se încheie cu accesoriu tip swarovski și este prevăzut cu decolteu în V, și rochie conică de lungime medie din dantelă florală, dublată cu țesătură satinată, cu mânecă scurtă , decolteu rotund, și fermoar pe spate.

Citește și:

Haine marimi mari

Compleu elegant

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.