Setari Cookie-uri

Lenjerie intimă pentru ziua și noapte nunții

Acum că v-ați căsătorit și v-ați jurat iubire veșnică, sarcina ta este să îl faci să se îndrăgostească și mai puternic de tine cu fiecare zi care trece. Știai că poți să îl faci să se îndrăgostească de tine în fiecare zi, nu?!

Pentru ca totul să fie perfect, iar tu să te bucuri pe deplin de statutul de mireasă și de eveniment, trebuie să faci următoarele: odihnește-te și dormi ca un îngeraș cu o seară înainte de marele eveniment (poartă haine de dormit confortabile); trezește-te, fă un duș și poartă. până ce îmbraci rochia, un halat alb, de mireasă, din material fin; poartă pe toată perioada evenimentului lenjerie intimă albă, confortabilă, care să îți dea o stare de bine; la sfârșit de eveniment, adormi în brațele soțului într-un neglijeu alb, fin.

Halat cu inserții din dantelă

Un halat pentru serile petrecute în doi, confecționat din dantelă albă, ce poate fi purtat închis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune.

Pentru că noaptea nunții se desfășoară de obicei pe ringul de dans, îți rămâne să îmbraci această piesă vestimentară abia dimineața, după ce toți invitații au plecat spre casele lor, împărțelile au fost făcute, iar orele ce urmează le vei petrece, în sfârșit, în brațele celui care ți-a devenit soț.

Citește și:

Asortează halatul cu inserții din dantelă cu orice articol de lenjerie intimă albă și pregătește-i cafeaua de îmbrăcată astfel. O să se îndrăgostească la nesfârșit de tine!

Halat de noapte

Halat alb

Halat din satin și dantelă

Asigură-te că atunci când ieși din baie, ieși întotdeauna ca o regină. Regina lui. Femeia de care s-a îndrăgostit la prima vedere și care l-a cucerit în fiecare zi mai mult.

Regina poartă haine fine, în nuanțe calde și plăcute ochiului, iar când se află în compania regelui, poartă lenjerie albă din satin, plăcută la atingere, astfel încât acesta să nu își mai poată lua mâinile de pe ea.

Bucură-te de ceea ce ai și de ceea ce ești! Ai încredere în tine și lasă-l să te admire, să te complimenteze! Halatul din satin și dantelă este tot ce ai nevoie ca să îl cucerești în fiecare zi.

Citește și:

Halat de noapte

Halat din satin

Set alb cu portjartier

Bineînțeles că nu există o regulă scrisă, însă lenjeria intimă a miresei ar trebui să fie de un alb pur și din componență să nu îi lipsească jarteaua și portjartierul.

În plus, trebuie să acceptăm că, oricât de puternic este farmecul lenjeriei negre și al celei roșii, cele două nu pot întrece farmecul lenjeriei intime albe. Albul o face pe femeie să se simtă pură și îndrăzneață în același timp.

Poți opta pentru un set de lenjerie intimă albă simplă, însă dantela și detaliile florale înfrumusețează într-un mod aparte sutienul și bikinii și te va face să te simți și mai specială.

Lenjerie intima mireasa

Set cu portjartier

Neglijeu alb cu detalii negre

În pat, lângă soțul tău, nu ai voie să stai îmbrăcată altfel decât cu un neglijeu care să nu îl lase să stea liniștit. Bărbatul trebuie să fie conștient în orice moment că femeia pe care o are alături este cea mai frumoasă și cea mai sexy, așa că nu ar strica să îl ajuți puțin cu piesele vestimentare din dotare.

Citește și:

Se ia un neglijeu alb, ușor transparent, cu detalii negre, o pereche de bikini din același material fin și transparent, se pune pe gât și la încheieturi un strop discret de parfum, se hidratează pielea astfel încât să fie plăcută la atingere și într-un final se afișează pe chip un zâmbet seducător. Și seara poate să înceapă...

Lenjerie intima nunta

Neglijeu cu tanga

Set din dantelă fină

Pe sub rochia de mireasă este obligatoriu să porți lenjerie intimă confortabilă, dar care să te facă să te simți sexy. Da, da, umblă vorba că ziua bună se cunoaște încă de când îmbraci lenjeria intimă.

O ultimă propunere la categoria “lenjerie intimă pentru mirese” este acest set sexy și elegant, de culoare albă, confecționat din dantelă fină cu elemente florale. Setul conține sutien cu sârme de susținere, portjartier și chilot tanga.

Citește și:

Lenjerie intima mireasa

Lenjerie intimă mireasă

sursa foto front page: shutterstock/ by galina tcivina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.