Setari Cookie-uri

Cum te îmbraci la început de an școlar

Dacă nu este impusă o uniformă, stilul vestimentar pe care ar trebui să îl adopți la liceu sau la facultate este stilul smart casual. Nici prea sport, dar nici prea elegant, nici nu te scoate din zona ta de confort, dar nici nu te lasă să treci neobservată – este un stil vestimentar care te ajută să te simți bine în pielea ta.

Dacă în anii trecuți se obișnuia să ne îmbrăcăm din cap până în picioare în articole sport, de dimineața până seara, de iarna până toamna, din școala generală până la terminarea liceului, în prezent lucrurile sunt puțin schimbate, adolescentele și tinerele preferând să își păstreze feminitatea și să și-o pună în valoarea cu ajutorul hainelor mai puțin băiețoase.

Chiar și atunci când se optează pentru adidași, jeansi și hanorac, se păstrează o notă feminină și se creează astfel stilul smart casual.

Cămașă lungă

Cămașa, piesă vestimentară must-have, se numără de câțiva ani printre preferatele femeilor de toate vârstele. De la cele mai mici la cele trecute de a doua tinerețe, tot mai multe femei aleg să poarte zi de zi cămăși, pe care le asortează fie la fustă, fie la pantaloni, fie pe sub un pulover sau hanorac și le poartă cu adidași, teniși, sandale și pantofi.

Citește și:

Mai pe scurt, cămașa este o piesă verstimentară versatilă și este bine să o ai în dulap, pentru că te scoate din impas în orice moment.

În prezent, cămașa a căpătat diferite forme și dimensiuni, iar două dintre modelele preferate este cămașa oversize și cămașa lungă, pe care, atenție, în sălile de curs nu ai voie să le porți cu pantaloni scurți!

Camasa lunga

Cămașă Tommy Jeans

Blugi mom fit

Nu toate femeile sunt înnebunite să poarte fuste sau rochii (eu sunt una dintre ele) , așa că din prezentarea mea nu puteau să lipsească blugii. Dacă de obicei aș fi ales o pereche de blugi skinny, de data asta am ales o pereche de blugi mom fit, pentru că mi-am dat eu seama că sunt mult mai confortabili și mult mai ușor de asortat.

În cazul s-a întâmplat vreodată ca blugii skinny să fie considerați mult prea îndrăzneți, datorită faptului că se mulează pe formele trupului, de către un profesor, în cazul blugilor mom fit nu o să mai existe această îndoială.

Citește și:

Blugi mom fit

Blugi Medicine

Bluză sport

Deși am vorbit că s-a trecut ușor de la stilul sport la stilul smart casual, chiar elegant și feminin, asta nu înseamnă că trebuie să așteptăm ora de educație fizică ca să purtăm din nou acea bluză sport în care ne simțim atât de confortabil și atât de... sexy. Da, pentru că și bluzele sport au această putere.

Bluza sport, blugii mom fit și o pereche de pantofi stiletto alcătuiesc un outfit cu care o să ai mare succes pe băncile facultății. Îndrăznești?

Cum te imbraci la scoala

Bluză Adidas

Fustă în pliuri

Fusta midi în pliuri este o piesă vestimentară nelipsită din ținutele pentru școală. Și asta pentru că, cel mai probabil, a fost și printre primele modele de fuste care au alcătuit uniforma școlară.

Bineînțeles că nimeni nu își mai dorește în prezent să poarte uniformă, însă o fustă în pliuri, o cămașă și o pereche de pantofi cu toc mic sau o pereche de teniși alcătuiesc un stil de uniformă pe care oricine și-ar dori să îl îmbrace.

Citește și:

Fusta in pliuri

Fustă Answear

Geacă sport

Este posibil ca multe dintre voi să prefere jacheta de piele sau trenciul, o să revin cu materiale speciale pentru aceste două articole vestimentare, însă pentru astăzi am ales dintre toate geaca sport.

De ce? Pentru că în zilele noastre este ușor de introdus atât într-un outfit sport, cât și într-o ținută elegantă. Câte femei nu ai observat pe stradă, în facultate sau la diferite evenimente pășind mândre pe tocuri în timp ce partea de sus este acoperită de o jachetă sport?

Și nu orice jachetă, ci una care poartă eticheta și culorile celebrului brand Tommy Hilfiger.

Geaca sport

Geacă Tommy Jeans

sursa foto front page: shutterstock/ by 4 pm production

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.