Setari Cookie-uri

Cufere depozitare pentru comori ascunse la vedere

Cauți soluții de depozitare care să și arate minunat? Niște cufere pot fi soluția pentru acelea dintre noi care pariază pe un design contemporan și vintage!

Când ne gândim la cufere, cumva ne agățăm de imaginea unor lăzi cu capac văzute fugar prin filmele de epocă sau în odăile bunicilor când eram mici și vedeam cum bătrânii își scot la aer cămășile de noapte sau covoarele țesute la război. Acum găsim astfel de cufere prin magazine și servesc atât ca masă de living, cât și pentru înghesuirea multor lucruri de care avem nevoie, aruncate acolo ca să nu mai atragă atenția invitaților. În acest sens ne-am gândit că ar fi o idee tare faină să îți facem și ție câteva propuneri de cufere pentru camera de zi:

Cufăr colorat din lemn de mango

Un prim model de cufăr care ne-a atras atenția și care ni se pare că poate servi mai multor scopuri, a fost unul multicolor. Într-un design oriental și etnic, acesta poate fi atât cutie de depozitare, cât și o măsuță pentru living. Original, acesta este o decorațiune rustică originală care se potrivește în decoruri creative și energice. Confecționat din lemn de mango lăcuit, acesta place prin combinațiile de culori vibrante,

Citește și:

Îl poți vedea aici

Cufăr cu încuietoare

Un cufăr tradițional în dulcele stil clasic, acesta pare că imită ideea de zestre, așa cum se făcea cândva. Pentru pasionații de piese de mobilier vintage, acest cufăr poate fi o adiție interesantă într-o încăpere. Prevăzut cu încuietoare și două sertare în partea de jos, cufărul confecționat din lemn de mindi este foarte rezistent și atrăgător prin aspectul ușor rustic.

Îl poți vedea aici

Set de 3 cufere stil pirați

Dacă un cufăr nu este suficient, poți opta pentru trei astfel de produse, ambalate împreună într-un set cool (au dimensiuni diferite). Se pot amplasa în camera unui copil pasionat de aventuri (imită ideea de pirați). Acestea sunt confecționate din lemn de mesteacăn, au placaj și sunt îmbrăcate în piele ecologică, având și diverse inserții metalice. Cel mai probabil că vor aprinde imaginația unui prichindel, dar îl va ajuta totodată să nu mai lase împrăștiate diverse lucrușoare.

Citește și:

Îl poți vedea aici

Set 3 cufere cu fluturi

Dacă setul anterior era potrivit pentru camera unui băiețel, acest set de cufere se poate integra cu inspirație în dormitorul unei fetițe. Prevăzute cu încuietori laterale, acestea au decorațiuni cu piele și sunt extrem de încăpătoare pentru ca micuțele să își strângă într-un singur loc cele trebuincioase. Imprimeul exterior este unul shabby și plin de veselie, ca într-un tablou de primăvară.

Îl poți vedea aici

Cufăr depozitare din lemn alb

Cu diverse sculpturi decorative, acest cufăr poate reprezenta un centru de interes pentru musafirii care îți vor admira bunul gust în materie de design de locuințe. Acesta are patru piciorușe care îl înalță puțin deasupra podelei, mânere laterale din frânghii și în partea din față niște modele sculptate. Partea superioară este plată și poate fi folosită ca masă.

Citește și:

    Îl poți vedea aici

    Cufăr metalizat negru

    Din metal, acest cufăr decorativ pentru depozitare se potrivește unei locuințe în care stilul preponderent este cel industrial. Mizând pe un aspect ce imită ideea de uzat, de fabrici vechi, această piesă de mobilier se va remarca garantat. Într-un negru antichizat cu accente argintii, cufărul în discuție este puțin pretențios și își va găsi utilitate într-un living în care nu se impun reguli stricte.

    Îl poți vedea aici

    Foto: By Polarpx, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    2 Septembrie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.