Setari Cookie-uri

Ghidul de shopping Sense în perioada de reduceri şi piesele perfecte pentru garderoba de tranziţie

Luna septembrie cea mai bună perioadă pentru reorganizarea în tihnă a garderobei şi pentru investiţii inteligente în piese care te ajută ca tranziţia de la vară la toamnă să fie cât mai firească şi mai lină cu putinţă.

comunicat de presa

Pentru că în magazinele Sense reducerile deja au început, am ales să îţi venim în ajutor cu un ghid de shopping menit să îţi ofere inspiraţie cât cuprinde, dar mai ales soluţii concrete la dilemele stilistice.

Ce şi cât cumperi în SALES astfel încât să îţi valorifici cât mai bine cu putinţă resursele şi să profiţi la maxim de achiziţii? Formula pe care ţi-o propunem este pe cât de simplă, pe atât de eficientă: linii clare, perfect definite, cărora oricând să le poţi adăuga un element imprevizibil şi pe care mai presus de toate, să le poţi suprapune.

O cămaşă/bluză albă “all season”

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordezi, o cămaşă sau o bluză albă ar trebui să existe neapărat în garderoba ta. Cel puţin una, dacă nu câteva zeci. O piesă în aparenţă banală şi fără prea multe de spus, cămaşa albă îţi completează de fapt toate ţinutele şi se acomodează foarte uşor atât diferitelor contexte şi medii profesionale, cât şi bugetelor sau variaţiunilor raportate la siluetă. În colecţia Sense regăseşti atât cămăşi din bumbac, cu croi clasic, uşor cambrat, perfecte pentru a fi purtate la birou cu o fustă dreaptă sau cu o pereche de pantaloni, cămăşi lejere pentru ţinute casual, cât şi bluze simple cu detalii din voal plisat la mâneci sau cu dantelă în contrast şi nasturi tip perlă la manşete, care pot completa excelent un look elegant de ocazie.

Citește și:

Topuri uni de zi cu zi

În nuanţe neutre sau dimpotrivă, viu colorate, topurile din jerse uni, cu decolteu rotund, te salvează din orice situaţie în care cauţi să pui “acel ceva pe dedesubt” sau un strat intermediar între piele şi piesa centrală a ţinutei. Prin urmare, niciodată nu poţi avea prea multe topuri basic în garderobă, mai ales că nu ştii când se va ivi situaţia în care vei avea nevoie de unul care să arate impecabil pe sub un sacou cu revere prelungi sau pe sub un cardigan din caşmir. Vara le poţi purta cu pantaloni scurţi sau cu fuste midi plisate, la început de toamnă merg de minune cu o jachetă din denim pe deasupra sau cu un blazer din stofă fină, iar înspre iarnă se dovedesc excelente pe sub pulovere largi sau cămăşi groase din lână.

Citește și:

Fusta creion, passe-partout-ul stilistic al tuturor anotimpurilor

Fusta creion este fără îndoială una dintre piesele cele mai versatile din garderobă, deoarece croiul acesteia evidenţiază cel mai bine formele siluetei, “desenând” exact proporţiile pe care ţi le doreşti. Mai precis, punctează talia, urmează frumos linia şoldurilor şi nu se îndepărtează prea mult de coapse, dorind să contureze o alură cât mai zveltă şi mai suplă. Dacă asociezi fusta creion cu garderoba business, nu greşeşti absolut deloc, dat fiind că modelul a făcut “carieră” în zona office, însă în ultimii ani varietatea de culori şi de ţesături a poziţionat “pencil skirt” drept un punct excelent de plecare pentru ţinutele de ocazie, pentru cele destinate petrecerilor sofisticate sau ieşirilor romantice. Şi de ce nu, chiar şi pentru outfit-urile cool. Fustele creion Sense sunt extrem de uşor de purtat şi de întreţinut, fiind realizate din materiale plăcute, confortabile şi care nu se şifonează.

Citește și:

Sacoul semi-formal pe care îl poţi purta atât la birou, cât şi în timpul liber

Uneori, sacourile îţi pot da un sentiment de constrângere, prin însăşi modalitatea lor de construcţie. Însă nu toate sacourile sunt la fel de rigide. Modelele chic din colecţia Sense surprind prin materialul moale şi confortabil, care creează lejeritate şi care menţin totodată nota elegantă şi formală. Sau, după caz, semi-formală, ţinând cont de faptul că arată la fel de bine purtate cu o cămaşă şi o pereche de pantaloni conici, cât şi cu o fustă plisată midi şi o pereche de tenişi simpli. Un astfel de sacou colorat este o investiţie sigură pe termen lung, vara putându-i adăuga o cămaşă sau o bluză subţire, iar odată cu răcirea vremii, o helancă fină, un tricou dintr-un bumbac mai gros sau un pulover delicat din caşmir. Iar pentru o notă simpatică şi cool, poţi accesoriza sacoul cu o curea de lăţime medie.

Citește și:

Promotiile SENSE sunt disponibile atât în magazinele fizice din Bucureşti şi din ţară, cât şi în magazinul online www.fashionsense.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.