Setari Cookie-uri

La multi ani! Magazinul Furla din Baneasa Shopping City implineste 3 ani

Fondată în anul 1927 la Bologna de Aldo şi Margherita Furlanetto, marca este în continuare puternic ancorată în trecutul solid al flerului său pentru frumuseţe, designului inovator, tradiţionalei sale măiestrii şi expertizei iscusiţilor săi artizani

comunicat de presa

Faimos pentru reinterpretarea stilului de viaţă italian într-o manieră contemporană si creativă, brandul de lux Furla este 100 % italian, în istorie şi spirit. Fondată în anul 1927 la Bologna de Aldo şi Margherita Furlanetto, marca este în continuare puternic ancorată în trecutul solid al flerului său pentru frumuseţe, designului inovator, tradiţionalei sale măiestrii şi expertizei iscusiţilor săi artizani. Brandul este adus în România în sistem de franciză de Millenium Pro Design.

La 3 ani de la deschiderea magazinului din Băneasa Shopping City, povestea Furla continua să surprindă prin suflul modern pe care îl aduce atât produselor, cât și asupra nișei, în general. Accentul pe tradiția pur italieniească și măiestria creațiilor ieșite din mâinile meștesugarilor peninsulari serespectă cu strictețe. Sunt, de fapt, tușele de valoare ce contribuie la veridicitatea discursului acestuietalon al luxului.

Citește și:

În această toamnă caldă, natura cucerește orașul și se reflectă în întreaga colecție Furla F/W19, cunuanțe inspirate de roșu, negru și roz. De la iarnă până la primăvară, nuanțele de verde încep să se estompeze pentru a se lăsa cucerite de matricea gri-negru-roșu. Fazele de tranziție de la un sezon la altul sunt delicate și silențioase. Rozul strălucitor preia treptat tonuri mai palide, mai ruginii.

Începând de la genți și rucsacuri practice pentru cei îndrăgostiți de modern, până la clutch-uri și genți elegante, colecția de toamnă – iarnă 2019 Furla le înglobează pe toate și își lasă amprenta stilisticăunică, inimitabilă, pe fiecare model: rafinament italian pur, calitate și eleganță! Modelele cu formemai clasice, cum ar fi gențile, hobo și mini cross body sunt piesele de rezistență ale colecției.

Citește și:

FURLA Mimì:

O geantă indispensabilă pentru sezonul F/W 2019, interpretareaunui nou clasic, disponibilă în variantă medie și mini. Geanta areun buzunar plat pe spate și un lanț metalic cu inserții din piele,care permit purtarea cross body sau pe umăr.

FURLA DIVA:

Este o geantă de umăr versatilă, generos compartimentată îninterior, care combină inovația, funcționalitatea și stilul. În colecțiatoamna-iarnă 2019, Furla Diva devine mai întunecată și mai orientată către materiale - caracteristici care o fac elegantă și contemporană.

FURLA LADY M:

Un model a cărei caracteristică definitorie este dualitatea.Surprinde prin materiale care creează efecte tridimensionale șiiluzii optice. Furla Lady M are un mâner dublu și o curea detașabilă și reglabilă, două compartimente interioare și un buzunar centralcu fermoar.

Citește și:

FURLA BRAVA:

Un model esențial, must-have, nu prea mare nici prea mic, ogeantă structurată și foarte ușoară. Interiorul are căptușeală dinmătase și suficiente buzunare. Furla Brava din colecția toamnă-iarnă 2019 este disponibilă, ca de obicei, în dimensiunea Minicrossbody, în două culori: roșu închis și negru.

FURLA FANTASTICA DOME:

FURLA Fantastica Dome, o geantă clasică, concepută pentru utilizarea de zi cu zi, practică și funcțională: fermoar dublu, mânere pliabile, confortabile, picioare metalice și multe buzunare exterioare și interioare. Căptușeala interioară este din mătase și este prevăzută cu o curea reglabilă, detașabilă.

F/W 19 Shoes Collection:

Este o colecție capsulă ce cuprinde modele esențiale de pantofi care ar trebui să existe în garderoba oricărei femei.

Citește și:

Se adresează femeii puternice, care își urmează propria personalitate și nu tendințele actuale. În colecția de încălțăminte, detaliile fac diferența. Îmbinarea perfectă dintre piele și metal se regăseșteși în colecția de pantofi F/W19. Paleta de culori variază de la nuanțe pastelate la culori, precum negrul sau roșu vișiniu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.